MAGAZİN DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

MAGAZİN DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 16:20

Haberin Devamı

Amerikan Başkanı olabilirim
Will Smith’e Hollywood dar geldi, ünlü aktör ileride Amerikan Başkanlığı’na soyunabileceğini açıkladı. Yeni kariyer planlarını anlatırken politika ile yakından ilgilendiğinin altını çizen Smith “Ben bir gün Amerikan Başkanı olmayı hedefleyen bir efsaneyim” dedi.

Dior’u gölgede bıraktı
Paris’te düzenlenen haute couture haftasına ünlülerden büyük ilgi vardı. Avustralyalı pop yıldızı Kylie Minogue da basın mensuplarının karşısına Christian Dior’un 2010 ılkbahar-Yaz defilesinde çıktı. Defileyi en ön sıradan izleyen şarkıcı, popüleritesi nedeniyle göz kamaştıran kıyafetlerden ve mankenlerden bile çok dikkat çekti.

Paris Hilton’un evinde poz verdi
İsrailli top model Bar Refaeli, Rampage firmasının 2010 ılkbahar-Yaz koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Ünlü model, Paris Hilton’un Hollywood’daki evinde yapılan çekimlerde birbirinden seksi pozlar verdi.

Haberin Devamı

Fırsatçı Kate
Kate Moss, Longchamp için tasarladığı çantaların tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Paris’e gitti. Podyumlardan tasarım dünyasına adım atan Moss, “Longchamp ile çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu benim için büyük bir fırsat” diye konuştu.

Çocuk molası
Son dönemde No Doubt ile çıkaracağı yeni albüm için durup dinlenmeden çalışan Gwen Stefani, biraz dinlenmek ve çocuklarıyla ilgilenmek için işlere mola verdi. 40 yaşındaki ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün 3 yaşındaki Kingston ve 17 aylık Zuma ile Beverly Hills’teki bir çocuk parkındaydı. Stefani, parkta geçirdiği uzun zamanın ardından, çocukları Naet’n Al’s’a götürdü.

Evsizlere yardım
Daniel Craig ile “Dream House” adlı yeni bir filme başlayan Naomi Watts, Now York sokaklarında dolaşırken karşılaştığı paparazziler tarafından filmle ilgili soru yağmuruna tutuldu. Sadece “Daniel’in karısını canlandıracağım” demekle yetinen 41 yaşındaki oyuncu, daha sonra hızlı adımlarla uzaklaştı. Bu sırada yoluna çıkan bir evsize para vermeyi de ihmal etmedi.

Annesiyle bir örnek
Katie Holmes ve kızı Suri, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’taki bir dans stüdyosundan çıkarken görüntülendi. 31 yaşındaki oyuncu ile 3 yaşındaki kızı, bir örnek elbiseleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Katalog meleği
Victoria’s Secret meleği Miranda Kerr, GQ dergisi için objektif karşısına geçti. Çekimlerde üzerinde sadece Calvin Klein marka bir jean ceket olan 26 yaşındaki Avustralyalı model, kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı.

Yılın kadını seçildi
“şeytan Marka Giyer” filmiyle tanınan Anne Hathaway, her yıl Cambridge’de düzenlenen Hasty Pudding Woman of the Year festivaline katıldı. Justin Timberlake’in yılın erkeği seçildiği festivalde “yılın kadını” ilan edilen 27 yaşındaki oyuncu, bundan çok gurur duyduğunu söyledi.

ışte yeni Dracula
“Avatar” filmi ile ünlenen Sam Worthington, sevgilisi Natalie Mark ile Los Angeles havalimanında görüntülendi. Çıkışta gazetecilerle kısa süre sohbet eden 33 yaşındaki aktör, “Dracula Year Zero” adlı bir filmde başrol oynayabileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!