Maalesef ölümleri görüyorum

Güncelleme Tarihi:

Maalesef ölümleri görüyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2004 00:42

HSBC’ye bombalı saldırı yapıldığı gün manken Tuğçe Kazaz’ı uyaran ve ‘O taraflara gitme’ diyen Kenan Doğulu’nun kehanetleri sürüyor! Kenan Doğulu, Sakıp Sabancı’nın vefatını da önceden rüyasında gördüğünü söyledi.

Geçtiğimiz gün Ayşe Özgün’ün canlı yayınlanan ‘Kardelen’ adlı programına konuk olan Kenan Doğulu, ilginç açıklamalarıyla programa damgasını vurdu. Rüyaların başka bir dünyanın kapılarını açtığını ileri süren şarkıcı, olacakları çoğu kez önceden gördüğünü, pek çok ünlünün ölümlerini önceden bildiğini ileri sürüyor. ‘Haftada üç kez sağlam rüya görürüm. Bunların çoğu da gerçek olur. Örneğin rüyamda uçuyorsam ve uçarken arkadaşlarımı da yanıma aldıysam, ertesi gün o rüyadaki arkadaşlarımla mutlaka güzel bir şeyler yaşarım. Rüyalarda hayata es verildiğini ve başka bir dünyaya geçildiğini düşünenlerdenim... O hayatta da gerçek hayattaki kesitleri görürüm. Bu yüzden çok uyumaya çalışıyorum’ diyen Kenan Doğulu, son olarak Sakıp Sabancı’nın vefat edeceğini gördüğünü ileri sürdü.

Cumartesi sabahı erken saatlerde hayatını kaybeden Sabancı’nın perşembe akşamı rüyasına girdiğini belirten Doğulu, bundan hiç kimseye söz etmediğini söyledi: ‘Sakıp Sabancı’yı perşembe akşamı rüyamda gördüm. Ama bununla ilgili kimseye bir şey söylemedim. Rüyayı şu sıralar yaşadığım fırtınalı olayların sıkıntısına yordum. Böyle bir son olacağını düşünmedim. Daha önce Cenk Koray ve Kemal Sunal gibi çok değerli büyüklerimizin vefatında da bu olayı yaşadım. Aslında bunlar çok kötü. İnsanı tedirgin ediyor...’

RÜYADA ŞARKI YAPIYOR

Doğulu sadece geleceği görmekle kalmadığını, bazı şarkılarını rüyasında bestelediğini de söylüyor. Onu zirveye taşıyan ‘Kurşun Adres Sormaz ki’ ve son hit’lerinden ‘Aşkım Aşkım’ da bu şekilde yazılmış şarkılar arasında... Doğulu, ‘Aşkım Aşkım ve Kurşun Adres Sormaz parçalarını rüyamda besteledim. Rüyamda bu şarkıları sahnede söylerken gördüm kendimi. Kariyerimde çok önemli yeri olan şarkılar bunlar’ diyor.

İlişkimiz zehirlendi ve bitti

Kenan Doğulu kehanetleriyle ilgili sorular karşısında ‘Ben bunları hep gizli kalsın istiyordum. Tuğçe’nin boşboğazlığı’ yanıtını verdi. Doğulu, Tuğçe Kazaz’la ilişkileri konusunda da, ‘Tuğçe’ye şu anda hiçbir şey hissetmiyorum. İçimde ona olan sevgim bitti. Bizim ilişkimiz bitmekte olan bir ilişkiydi, zedelenmeye başladı ve zehirlendi. Sonunda da bitti’ dedi.

Tuğçe’yi ölümden kurtarmıştı

Tuğçe Kazaz, aylar önce çok sayıda insanın ölümüne neden olan HSBC’ye yapılan bombalı terör saldırısının kurbanlarından olmaktan, Kenan Doğulu’nun uyarısıyla kurtulduğunu açıklamıştı. O gün Levent’e gidip o bankadan para çekecekken, Doğulu’nun ‘İçimde kötü bir his var, bugün o taraflara gitme’ şeklindeki uyarısını dikkate alıp evde kalmaya karar veren Kazaz, ölümün eşiğinden dönmüştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!