Lüks Markalar Fuarı’nı davetli olmayan gezemeyecek

Güncelleme Tarihi:

Lüks Markalar Fuarı’nı davetli olmayan gezemeyecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2007 00:00

Türkiye’de ilk kez 8-9 Aralık’ta düzenlenecek olan A Plus Life Style Lüks Markalar Fuarı’nın tanıtımı Fransa’da yapıldı.

Paris’teki Itec France tarafından Villepinte merkezinde organize edilen uluslararası Beyond Beauty uluslararası güzellik ve kozmetik fuara katılan 50 kişilik Türk firma ve ziyaretçi grubu önemli temaslarda bulundu. JNR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Hilton Convetion Exibition Center’daki fuarın Proje Müdürü Berna Arslan, Türkiye’de böylesine lüks marka ve firmaların bir araya geleceği bir fuarı ilk kez organize ederek, benzerlerinin sadece ABD ve Avrupa’da bulunan bir akımı başlattıklarını söyledi. Berna Arslan yaptığı açıklamada "Bu akım sadece JNR Fuarcılığın gerçekleştirdiği A Plus alıcı ve A plus satıcı potansiyelidir. Nisanda düzenlediğimiz ve yine A Plus olarak yaptığımız Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuar’ındaki başarıdan sonra, A Plus Life Style fuarı da gerçekten beklenin çok üzerinde bir ilgiyle karşılandı. Ferrari ve Maserati gibi ultra lüks otoların Türkiye Distrübütörü olan FER MAS Oto’nun fuara katılması ise bunun net bir göstergesi" dedi.

TEK ŞART ÜNLÜ OLMAK: Arslan, "Bu güne kadar yapılan fuarların aksine, her sektörden katılımcıların kabul edildiği fuarda yer alabilmek için tek şart son derece ünlü bir marka veya firma olmak" dedikten sonra "Çok ünlü uluslararası mücevherat ve saat markalarının yer aldığı fuar özel güvenlik önlemleri nedeni ile sadece VIP ziyaretçilere açık olacak. Fuara ait davetiyeler de ziyaretcilere özel olarak ulaştırılacak, bu konuklar fuar alanına lumizinlerle getirilecek" dedi.

KİMLER KATILIYOR: Fuara, sadece yurt içinden değil, yurt dışından da bir çok ünlü markaların katılacağını kaydeden Sağlam şöyle devam etti: "İtalyan ev dekorasyan devi Artdecor, Fransa’nın Bordo bölgesine ait ünlü şarapları ithal eden Türk firmaları, İngilizlerin dünyaca ünlü Creave ve Seraphine moda firmalarının yanı sıra kişiye özel tasarım yapan dünyanın en ünlü mücevherat ve saat şirketleri, antikacılar, resim galerileri, içki ve tütün grupları, ev dekorasyon ürünleri, motorsiklet, yat, kozmetik elektronik eşyalar, telekominasyon, welness ve spa merkezleri fuarda yer alacak. Yani bir anlamda fuarın katılım ve ziyaretinin her boyutta A Plus olması için tüm ayrıntıları değerlendiriyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!