Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2012 00:00

Haberin Devamı

Popçular tekstilcilere karşı!

Yaz geldi bütün pop starları tarzını yeniledi. Üstelik hepsi birden, moda markalarının aksine renkli pantolonların havasını ceketlere de taşıyor
 
Yeni sezon kıyafetler mağazaların vitrinlerini süslüyor. Erkeklerde renkli pantolonlar ve renkli espadriller sezonun gözdeleri. Ama popçular tekstil devlerine adeta kafa tutuyor. Hatta gençler arasında nelerin bu yaz yükseleceğinin sinyalini veriyor. Öyle ki renkler pantolonlardan kopup ceketlere sıçrıyor, atlet üstü askı takma dönemi geliyor.
* Murat Boz: Yaz aylarında fit vücüdunu kıyafetlerin arkasına saklamıyor. O atlet üzeri askı ve kasket modasını bu yaz erkeklere getirecek gibi duruyor.
* Sinan Akçıl: Geçen sene başlattığı renkli pantolon akımını ceketlerine taşıyor ve daha sade pantolonları tercih ediyor. Apoletler de bu sene favorisi.
* Murat Dalkılıç: Nike spor ayakkabılarından vazgeçmiyor. Kolej montlara bu sene kafayı takmış görünüyor. Tabii, dar jean pantolonları da unutmamak lazım.
* Kenan Doğulu: Bir dönem bir deri firmasının reklam yüzü de olan Doğulu, deri ceketlere hâlâ sempati duyuyor. Kral TV ödülleri gecesindeki gibi ve İskender Paydaş ile birlikte hazırladıkları ‘Doktor’ şarkısında da deri montu hep üzerinde.
* Volga Tamöz: Tam 90’dan albümünü çıkaran Volga Tamöz özellikle ceketlerde çok renklilikten yana. Üzerinde koyu mavi, kırmızı, beyaz ve siyah renkli ceketler görmek mümkün.

PERDE ARKASI

Haberin Devamı

* Mustafa Sandal uzun bir aradan sonra yeni albümünü hazırlıyor.
* Murat Boz yeni albüm için şarkı seçimlerine başladı. Ozan Çolakoğlu’nun yeni albümü çıktıktan sonra ikili stüdyoya kapanacak.
* Cenk Eren yeni albümünü tamamladı. Haftaya piyasada olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!