Ledger, önümüzdeki yaz Joker rolüyle dönecek

Güncelleme Tarihi:

Ledger, önümüzdeki yaz Joker rolüyle dönecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2008 00:00

Gay kovboyu canlandırdığı "Brokeback Dağı" filmindeki rolüyle uluslararası üne kavuşan 28 yaşındaki aktör Heath Ledger’in New York’taki evinde ölü bulunması, Hollywood’da ve memleketi Avustralya’da şok yarattı. Polis ise kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belli olacağını bildirdi.

Ledger’in üzerinde çalıştığı "The Imaginarium of Doctor Parnassus," adlı film projesi de ölümü üzerine yarım kaldı. Ledger’in "Joker" rolünü canlandırdığı son "Batman" filmi önümüzdeki yaz gösterime girecek. Warner film şirketine yakın çevreler, Ledger’in ortaya koyduğu performansın, ilk Batman filminde Joker’i canlandıran Jack Nicholson’ın oyunculuğuyla yarışabilecek nitelikte olduğunu söylediler.

Heath Ladger’in "Brokeback Mountain" filminde eşi rolünde oynayan Michelle Williams’dan ayrıldıktan sonra depresyona girdiği iddia ediliyor. Ledger’in geçen eylül ayında ayrıldığı eski nişanlısı ve 2 yaşındaki kızı Matilda’nın annesi Michelle Williams’ın ise ölüm haberini İsveç’te film çekimi sırasında aldığı ve yıkıldığı bildirildi. Basınla konuşmayı reddeden Williams filmi yarıda bırakarak New York’a döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!