Laf Aramızda

Güncelleme Tarihi:

Laf Aramızda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2006 00:00

Erkek parfümü kullanmak

Burçin Terzioğlu: Ben erkek kokusuna bayılıyorum. Ama sabahları sıkmıyorum korkuyorum birisi anlar diye. Gece yatarken sıkıyorum. Mis gibi koklayıp yatıyorum.

(Erkek parfümleri kadınlar beğensin diye üretilmiyor mu? Yine de Burçin Terzioğlu’nun gece yatarken erkek parfümü kullanmasının mutlaka Freudian bir açıklaması vardır)

Halkın arasına mı dönseydim

Yusuf Gültekin (Popstar Türkiye yarışmacısı): Dans yarışmasından elenmem niye bu kadar çok tartışılıyor. Ne yapsaydım? O yarışmadan sonra halkın arasına karışıp kaybolsa mıydım? Yeteneğim var ki, buradayım.

(Yusuf’un en büyük korkusu, bir sabah halk otobüsüyle işe gitmek olsa gerek. Galiba Andy Warhol’un "Herkes bir gün 15 dakikalığına meşhur olacak" önermesinin gerçekleşme olasılığı hızla artıyor.


Kabak çiçeği gibi açılmak

Muhabir: Nasıl bir öğrenciydiniz?

Demet Akalın: Çalışkan bir öğrenciydim... Çıkma teklifi falan olduğunda oturup ağlıyordum niye böyle dediler diye. Şimdi kabak çiçeği gibi açıldım.

(Demet Akalın, değişim sürecini kabak çiçeği gibi açılmaya benzetirken)

Aynısını yapmıyorsun

İbo: Benim yanımda yaptığın figürleri burada yapmıyorsun?

Dansöz: Evet yapmıyorum.

İbo: Ben de neden diyorum?

Dansöz: Çünkü televizyonda izleyip taklit ediyorlar. Sadece sahnede yapıyorum.

(Sahnede lafı gelmeseydi. Büyük bir yanlış anlaşılma olabilirdi)

Çabuk bitirin balık yiyeceğim

Bülent Ersoy: Bu kalp atışları (Heyecanı artıran ses efektleri) devam edecek mi? Karnım acıktı. Daha buradan çıkıp balık yemeye gideceğim...

(İlginçtir Ersoy’un bu açıklamasının ardından Popstar Türkiye, ışık hızıyla sona erdi. İşte yaptırım gücü. İşte fevkaladenin fevkinde açıklama.)

M. T.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!