Kuzey yüzme öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Kuzey yüzme öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2011 09:37

Haberin Devamı

Akşamüstü sohbeti    
Hem iş hem tatil için Bodrum-Gümüşlük’e gelen Burhan Öçal, önceki gün akşam saatlerinde bir kadınla sohbet ederken görüntülendi. Ünlü perküsyon sanatçısı, herkesin plaj kıyafetleriyle gezdiği beldede gömlek ve pantolonunu gün boyunca üzerinden çıkarmadı.    

Kuzey yüzme öğreniyor
Yaz başından bu yana oğlu Kuzey’e yüzme öğretmeye çalışan Çağla Şıkel, sonunda muradına erdi. Minik Kuzey, şişme kolluklarla yüzmeye başladı. Önceki gün denizde yüzerken kahkahalar atan Kuzey’in su keyfine annesinin yanı sıra anneannesi Asuman Şıkel de eşlik etti.

Yalnızları oynuyor 
“Küçük Sırlar”ın Heves’i Dilara Öztunç, tek başına çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. 22 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz gün önce kahvaltı yaparken, sonra da denize girip güneşlenirken görüntülendi. 2008 Elite Model Look Türkiye’de üçüncü olan Öztunç’un karın bölgesinden kilo aldığı gözlendi.

Haberin Devamı

Telefon trafiği
Eşi Murat Aşık işleri nedeniyle İstanbul’a dönünce, Esra Eron’a Bodrum tatilinde İzmir’de yaşayan annesi eşlik etmeye başladı. Anne-kız önceki gün 5 Oda Otel’in iskelesindeydi. İkili gün boyunca ellerinden cep telefonlarını düşürmedi.

Sevgilisi değil kardeşi
Alkol bağımlılığından tedaviyle kurtulan eski manken ve modacı Melek Yargıcı, kötü günleri bıraktı. Ailesiyle tatile çıkan Yargıcı, geçtiğimiz gün Kuum Otel’in iskelesinde kardeşi Mete Köroğlu ile güneşlenirken objektife takıldı. 

Tekneye misafir
Yaz aylarını Bodrum’da geçiren Seda Üren, önceki gün bir arkadaşının teknesine misafir oldu. Fit vücuduyla dikkat çeken şarkıcı, akşamları yemek yemeyip bol bol su içerek form tuttuğunu söyledi

.http://twitter.com/hurriyetmagazin                 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!