Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler yaşanacak? - 4 Şubat 2016 izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler yaşanacak - 4 Şubat 2016 izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 11:38

13 sezondur reyting listelerinde zirvedeki yerini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yeni bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacak herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölüm ve geçmiş bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Sban gibi ünlü isimlerin paylaştığı ekranların uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Bu akşam 282. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan dizinin bakalım yeni bölümünde neler yaşanacak?

Herkesin büyük bir heyecanla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler bizleri bekliyor. Hafızalara kazınacak olayları ve sahneleri ile ekranları kasıp kavuran efsane dizini yeni bölümünde neler yaşanacağını merakla bekleyenler için 282. bölümü fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölüm Fragmanı

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Haberin Devamı

Peki Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölümde neler olacak?

Bu akşam izleyicisi ile buluşacak olan sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak herkesin merak konusu. Polat ve Gölge arasındaki savaş gitgide daha karmaşık hal alıyor.

Geçtiğimiz hafta baş düşmanı olan Gölge’yi tam vuracakken uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar kayıplara karışır. Gölge’nin adamları, uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar’ın izine düşseler de bir türlü bulamazlar.

Polat’ı arayanlardan birisi de Polat’ı vuran silahın sahibi Yusuf’tur. Ariel ise ölmüş olacağını düşünerek Polat’ı aramaktan vazgeçer.

Polat Alemdar’ı tüm aramalarına rağmen bulamayan düşmanlar ondan kurtulduklarını düşünerek sevinirler. Düşmanları kadar sevenleri ve yakın arkadaşları da Polat’ı ararlar ancak onlar da hiç bir izine rastlamazlar.

Diğer yandan Komutan Yasin ve Siyah Sancak’a katılan Pusat’ın da Polat Alemdar’ın kayıp olduğundan haberleri yoktur. Gelen emir doğrultusunda Irak’a giderler. Ancak baş düşmanları Gölge onları orada da yalnız bırakmaz. Gölge’nin adamları Dark River’la girdikleri bir çatışmada Siyah Sancak ekibine büyük darbe vururlar.

Yusuf ne yapacak?

Polat’ı vuran Yusuf ise babasının emri ile yurtdışına gider. Yusuf’un Polat’ı vurması Karun’un işine gelmiştir. Çünkü her şey tam düşündüğü gibi olmuştur. Ancak Yusuf, Karun’dan habersiz başka bir plan yapar.

Haberin Devamı

Bu akşam aynı saatinde ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölümü sakın kaçırmayın!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler yaşanacak - 4 Şubat 2016 izle

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşandı?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Gölge’yi alt edecek bir plan hazırlayan Polat, Gölge’yi KGT elemanlarının bulunduğu mezarlığa götürür. Burada teke tek dövüşecek ikili için büyük bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Geçtiğimiz son bölümde Zeynep, Gölge ile gizli bir plan yaparak, Polat’a karşı Gölge’yi verme teklifinde bulunmuştu. Buluşma yerinde karşısında Gölge’yi ve beraberinde adamlarını gören Polat, Zeynep tarafından oyuna getirildiğini anlar. Ancak Zeynep’in kendisine böyle bir oynayacağı ihtimalini düşünen Polat, gizli bir plan yapmıştır. Kurduğu bu planını uygulayarak hızlı bir şekilde Gölge’yi de yanına alarak bir anda kaybolur.

Haberin Devamı

Diğer yandan Gölge’nin adamlarından Jürgen, Safiye ve Elif’i kaçırarak unu Polat’a karşı koz olarak kullanmak ister. Ancak bunu önceden kestiren Polat, Cahit’e Safiye ve Elif’i bir yere götürmesini ister. Ancak yolda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Jürgen’in saldırısına uğrar.

Öğrendiği gerçekler karşısında çaresiz kalan Yusuf, ne yapması gerektiğini bilemez. Murali’nin ocağına sığınır. Murali’nin verdiği öğütler Yusuf’un içini rahatlatmıştır. 281. Bölüm finalinde Yusuf, Polat’ın hayatını değiştirecek büyük bir hamle yapar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!