Kurtlar Vadisi’nde Al Pacino’lu final

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi’nde Al Pacino’lu final
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2005 01:32

Ekranın reyting rekortmeni dizisi ‘Kurtlar Vadisi’nin son 13 bölümü, Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin son 4 bölümünde rol alması için, Francis Ford Coppala’nın yönettiği unutulmaz ‘The Godfather’daki (Baba) muhteşem performansıyla hafızalara kazınan Amerikalı aktör Al Pacino’ya teklif götürüldü.

HER zaman yenilikçi çizgisiyle Türk televizyonlarında farkını ortaya koyan Kanal D, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana Türkiye’nin gündeminden düşmeyen dizi, gelecek sezon Kanal D’de yayınlanacak 13 bölümün ardından ekrana veda edecek.

Heyecanın doruğa çıkacağı bu 13 bölümün son dördünde rol alması için, ‘The Godfather’ serisinde acımasız mafya babası karakteriyle tanınan, ‘Serpico’, ‘Scarface’ ve ‘Kadın Kokusu’ filmlerindeki başarılı performansıyla sinema tarihine geçen Al Pacino’ya teklif götürüldü. Ünlü oyuncuyla yapılan görüşme olumlu geçti. Dizide Al Pacino’nun rol almasına kesin gözüyle bakılıyor. Yapımcılar her ihtimale karşı, Al Pacino’nun yerine uluslararası üne sahip başka bir oyuncuyla dizinin son 4 bölümünü çekeceklerini söyledi. Böylece, Türk televizyonlarından ilk kez, uluslararası üne sahip bir oyuncu yerli bir dizide rol almış olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!