Kung Fu Panda 3 fragmanları yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kung Fu Panda 3 fragmanları yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 00:13

Son yılların en beğenilen animasyon filmlerinden olan Kung Fu Panda serisi en komik 3. filmi ile geri dönüyor. DreamWorks stüdyoları tarafından hazırlanan Kung Fu Panda 3 filmi 18 Mart'ta vizyona girecek. Kung Fu Panda 3'ün fragmanlarını ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Animasyon filmlerinin en başarılı serilerinden biri olan KUNG FU PANDA 3,şimdiye kadar ki en komik macerasıyla geri dönüyor. 

Yediden yetmişe herkes sakar pandamız Po’nun dövüş ustası olabilme yolunda yaşadığı maceraları çok sevdi. Tatlı ve iyi kalpli pandamız yine bir maceraya atılıyor ve yine kurtarası gereken iyi kalpli dostları var. Po, bunun için yine elinden geleni yapacaktır çünkü o gerçek bir kahramandır…

Kung Fu Panda 3 filmi 1. fragman

Po, ustası Shifu'nun hocalığı bırakarak emekli olmasının ardından hoca olmak için kolları sıvar. Fakat bu Po'nun sandığından daha zor bir durumdur. Usta olma yolunda ilerleyen Po'yu birde sürpriz beklemektedir. Yıllar önce kaybettiği babası Li ile birbirlerini bulurlar. Babası Po'yu diğer pandalar ile tanışması için dağların arasında gizlenmiş Panda Köyü'ne götürür.

Haberin Devamı

Kung Fu Panda 3 filmi 2. fragman

 

Herşey çok güzel giderken bir anda kötü kalpli Kai ortaya çıkar ve bütün Kung Fu ustalarını yenerek onların yeteneklerini çalmaya başlar. Herkesin umudu yine Po olur ve tek çareleri köyde ki diğer sevimli ve sakar pandalara Po'nun Kung Fu öğretmesidir.

DreamWorks stüdyoları tarafından hazırlanan yönetmenliğini Jennifer Yuh ve Alessandro Carloni'nin üstlendiği bu harika animasyon 18 Mart tarihinde vizyona girecek. Türkçe olarak Po'yu Okan Yalabık ve Shifu'yu Köksal Engür'ün seslendirdiği filmin yine çok beğenileceği kesin gibi görünüyor.

Kung Fu Panda 3 filmi 3. fragman

BAKMADAN GEÇME!