Küçük Esnaf 25 Mart'ta sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Küçük Esnaf 25 Martta sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 14:21

Senaryosunu BKM’den arkadaşı Zeynep Koçak ile birlikte yazan İbrahim Büyükak filmde Gupse Özay, Zeynep Koçak ve Cengiz Bozkurt ile başrolleri paylaşıyor. Küçük Esnaf adındaki sinema filmi 25 Mart tarihinde gösterime girecek. İşte; Küçük Esnaf fragmanı.

Haberin Devamı

Kendi halinde yaşayan küçük bir esnaf olan Berhudar karakterinin canlandıran Büyükak filminde, babasının vefatından sonra mafyaya bulaşan kahramanımızın komik hikâyesini anlatıyor.

Berhudar küçük mahallesinde çilingir olarak geçimini sürdüren kendi halinde biridir. Fakat babası bir mafyadan aldığı parayı ödeyemeden vefat etmiştir. Artık bu parayı ödemek Berhudar’ın görevidir. Para onun ve çevresindekilerin bulamayacağı kadar büyük bir paradır.

Parayı bulmaya çalışırken yaşadığı trajikomik olayların anlatıldığı film yayınlanan fragmanları ile bu yılın beklenen komedi filmleri arasında kendine yer edinmişti.

Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı Küçük Esnaf 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.

Küçük Esnaf fragmanı

Haberin Devamı

Küçük Esnaf konusu

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor.

Küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatan Küçük Esnaf’ın başrollerini İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Yüksek adrenalini, bol kahkahalı ve sıcak hikayesiyle film, izleyiciye eğlenceli bir seyir vaat ediyor. İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel var.

 

BAKMADAN GEÇME!