KoÅŸarken karşıma çıkan kaslı erkekleri çok seksi buluyorum

Güncelleme Tarihi:

Koşarken karşıma çıkan kaslı erkekleri çok seksi buluyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 03, 2011 00:00

Eva Mendes’le yıllar önce Algida için Türkiye’ye geldiğinde kısa bir röportaj yapmıştık. Bu kez Reebok’ın yüzü olması dolayısıyla röportaj yaptık. Spor, sağlıklı beslenme, Hollywood ünlüsü olmanın ruhunda yarattığı ağırlık, en yakın spor arkadaşı ve spor yaparken gördüğü kaslı erkekler hakkında konuştuk.

Haberin Devamı

EVA MENDES / FOTOGALERÄ°

-Fit olmak için neler yapıyorsunuz? Â
- Fit olmak ve hatlarımı korumak benim için çok önemli ancak değişimi seviyorum, her gün sürekli aynı programı yapamam. Dışarıda olmayı çok seviyorum, Los Angeles’ta yaşamamın en büyük şansı bu olmalı. Yılın tüm zamanı açık havada antrenman yapabilirsiniz. Yürüyüş yapmaya ve dağ tırmanışına bayılıyorum. Bilmediğim yerlere yürüyüp yeni şeyler keşfediyorum, bana inanılmaz iyi geliyor. Şu anda bir film için Vancouver’dayım, umarım sezon kapanmadan biraz kayak yapma fırsatı bulabilirim.

-Haftada kaç kere egzersiz yapıyorsunuz?
- Haftada altı kez antrenman yapmaya çalışıyorum, bu beni epey mutlu ediyor. Sadece spor salonuna gitmek hoşuma gitmiyor, gym’e gitmesem de egzersizin faydalarını görmek isterim! Yaptığım uzun yürüyüşler bana bunu sağlıyor.

Sizce kendinizle ilgili en önemli artınız nedir?
- Bu cevap sizi tatmin edecek mi bilmiyorum ama bence en olumlu özelliğim espri anlayışımın olması ve hayata pozitif bakabilmem. Çalıştığım anlarda, ailem ya da arkadaşlarımla olduğum zamanlarda, hatta spor yaparken bile her an hayattan keyif almaya çalışıyorum.

Haberin Devamı

Peki fiziksel olarak en büyük artınız?
- Bence her kadın, kad ın olduğunun farkına varmalı ve bunun tadını çıkarmalı. Kıvrımlı hatlarımı, özellikle kalçalarımı ve bacaklarımı çok seviyorum . Güzellik kim olduğunla ilgilidir, kadın olmanın farkına varmaktır. Eğer kıvrımlarınız varsa onlarla övünün, saklamayın!

Spor yaparken hangi bölgenizi daha fazla çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz?
- Aklımı! Tüm kadınlar gibi ben de her zaman egzersiz yapmaktan hoşlanmıyorum.

Kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
- Egzersiz programımı sık sık değiştirerek. Yeni aktiviteler denemeyi, fitness’i mümkün olduğunca hayatımın içine sokmayı seviyorum. Bir de yemek yemeye bayılıyorum! Özellikle makarna, Küba mutfağı ve her çeşit çikolata favorim. Bunlar da egzersiz yapmak için başka bir motivasyon sebebi!

Hollywood dünyasında her zaman formda kalma zorunluluğu üzerinizde bir baskı oluşturuyor mu?
- Oluşturmaz mı? Ama bence ‘Mükemmel Hollywood vücudu’ diye belirli bir kalıp yok. Örneğin ben, beni olduğum gibi yansıtan ve kişiliğimi tamamlayan kıvrımlarımı seviyorum. Hollywood’da bir erkek için rol icabı kilo almak veya vermek oldukça yaygın görünen bir durum, kadınlardaysa bu daha az görülüyor. Sağlığımı bir rol için tehlikeye atmak istemiyorum, ancak bir rol teklif edildiğinde ve görünüşümle ilgili bir şeyi değiştirmem gerekiyorsa bunu sağlıklı bir yoldan yapabilir miyim diye düşünürüm. Ayrıca biraz styling çalışmasının ne kadar büyük farklar yaratacağını tahmin bile edemezsiniz! Yeni filmim ‘Last Night’da öyle bir giydiriliyorum ki vücut şeklim komple değişiyor!

Formda kalmak isteyen kadınlara tavsiyeleriniz neler?
- Kısa mesafelerde araba kullanmak ya da otobüse binmek yerine yürüyün, merdivenleri kullanın, tüm bunlar sizi yüreklendirmeye yetecektir. Bence herkesin hoşuna gideceği ve sürekli ilham alacağı egzersiz stilini bulması çok önemli. Eğer hâlâ bulamadıysanız, yeni şeyler denemeniz gerekiyor! Kesin kalıplara dayanan bir fitness rutinimin olmadığını söylemekten zevk alıyorum, çünkü rutin şeyler sıkıcıdır!

Nasıl erkekler ilginizi çekiyor?
- Dürüst olmak gerekirse duruma ve ortama göre deÄŸiÅŸiyor. EÄŸer koÅŸuya çıkmışsam ve güzel vücudu olan, kasları belirgin bir erkekle karşılaşırsam bence bu çok seksi, gözüm o erkeÄŸe kayabiliyor. Hatta bazen kaymakla kalmıyor, gözlerimi alamıyorum. Â

Haberin Devamı

SPORDA BİLE GÜZEL GÖRÜNMEK İSTERİM

Reebok uzun süredir takip ettiğim ve hayranı olduğum bir marka. Toning ayakkabıları ilk duyduğumda bunun mükemmel bir fikir olduğunu düşünmüştüm, ancak daha sonra modelleri gördüğümde hepsinin çirkin ortopedik ayakkabılara benzediğini fark ettim. Ben de tıpkı diğer kadınlar gibiyim, böyle bir teknolojiyi kullanmayı çok istesem de stilimden ödün veremem! EasyTone ayakkabıları gördüğümde ise bayıldım! Tasarımları gerçekten harika. EasyTone pantolonlar ise vücudunuzun vurgulanması gereken yerleri öne çıkartarak harika görünmenizi sağlıyorlar! Üstelik spor dışında giyilebilecek kadar da trendy kesimlere sahipler, neredeyse jean’lerim gibi. Bu benim için çok önemli, sporda bile bir bütün olarak güzel görünmek isterim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!