Koruncuklar için Zumba yapacaklar

Güncelleme Tarihi:

Koruncuklar için Zumba yapacaklar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2013 00:00

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye’nin önde gelen Zumba eğitmenleri ile, Caddebostan sahilinde, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen halka açık etkinlikte dansedilerek kutlanacak!

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bayramı'mızın coşku ve heyecanının dolu dolu yaşanacağı bir etkinlik geliyor:19 Mayıs Pazar sabahı Caddebostan sahilinde denize karşı, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı çocukları (Koruncuklar) için kıpır kıpır Zumba ile dansetmeye ne dersiniz?

 

Zumba: Dans Hayattır! etkinliğiyle, hem Zumba ile spor yapılacak hem de Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü’nün spor merkezi yaptırılacak. Ayrıca çocukların düzenli bir spor rutinine kavuşmaları için spor eğitmenlerine Zumba eğitimi verilerek köylerinde haftada üç günlük bir tempoyla derslerin başlatılması sağlanacak. Koruncuk Vakfı ile ilgili detaylı bilgi burada: http://www.koruncuk.org/

 

Haberin Devamı

Dünyanın dört bir yanında 14 milyon kişi tarafından yapılan, hem dans hem spor konseptiyle eğlenceli bir program öneren Zumba, egzersiz dünyasında devrim niteliği taşıyor. Kıpır kıpır latin ve dünya müziklerini, takip edilmesi kolay dans hareketleriyle birleştiren bu sağlık programı ile amaç, eğlenerek formda kalmak. Herhangi bir ön dans bilgisi ya da yeteneği gerektirmeyen program, Jennifer Lopez, Victoria Beckham ve Nicky Hilton gibi ünlülerin de egzersiz planlamasında yer alıyor.

Â

 

Türkiye'nin önde gelen Zumba eğitmenleri, bu spor dansı ile 19 Mayıs Pazar sabahı Caddebostan'da bizim için nefes kesecek, sürprizlerle dolu bir program hazırladılar!

 

Minik, genç, yetişkin 7'den 77'ye herkes günün anlam ve önemini coşku ve heyecanla yaşatacak bu ücretsiz etkinliğe davetli! Organizasyonda sevgi, özgürlük ve coşkuyu temsilen pembe, mavi ve turuncu giyilecek.

Yer:    Caddebostan Sahili; Şaşkınbakkal Beltur ve
Marina yanı gösteri alanı
Tarih/ Saat: 19 Mayıs Pazar 10.30-12.30
İrtibat:   Actifit Sports & Entertainment 0212 287 3040
Melis Abacıoğlu 0532 725 5500
www.facebook.com/hepdans
www.actifit.com.tr

Haberin Devamı

Organizasyon Ekibi:
HEP Dans
Actifit

Sponsorlar & Destek Ekibi:
Kellogg’s Special K
Transmed Klinik
Backhaus
Türkiye Zumba® Eğitmenleri: Gökçe Güngör, Meltem Demircioğlu, Kutsal Zeren, Ayşegül Demirsoy, Ece Sueren Ok, Hülya Yılmaz, Rosita Morlevi Kastro, Orit Habip, Zeynep Deniz, Hande Ermiş
Atölye İdil Korkmaz
Depo Dans
YRI Coaching & Consulting
Ece Sueren Ok

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!