Kördüğüm 4. bölümde silahlar patlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 4. bölümde silahlar patlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 01:37

Nefes kesen sahneleriyle ilk ekrana geldiği günden beri büyük çıkış yakalayan Kördüğüm’ün yeni bölümü yarın akşam Fox Tv’de yayınlanacak. Dizinin son bölümünde Kaan’ın oğlu olduğunu öğrenen Ali Nejat’ın nasıl bir baba olacağı şimdiden merak konusu oldu. Kördüğüm 4. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fox’da Perşembe akşamları ekrana gelen Kördüğüm dizisi her bölümünde izleyicisini ekrana kilitliyor. Koşulların karakterleri değiştirdiği dizinin 3. bölümünde heyecan doruktaydı.

Ömer Faruk Sorak'ın yönetmenliğinde çekilen Kördüğüm’de İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakterine hayat veriyor.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryo ekibinde Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş bulunuyor.

KÖRDÜĞÜM 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kaan’ı dedesi Hasan’dan alıp, kendi evine getiren Ali Nejat, babalığın ne olduğunu öğrenmeye başlar. Bu konudaki en büyük yardımcısı Naz’dır. Kaan ile Feyza da ilk kez Ali Nejat’ın evinde karşılaşır. Kaybettiği oğlunun anılarıyla yaşayan Feyza için Kaan’ı kabullenmek çok zordur.

Haberin Devamı

Emre, Gökçe’nin gözünü boyamak için her yolu denerken, Umut tek gecelik ilişki yaşadığı Sinem’den bir türlü kurtulamaz. Umut’u takıntı haline getiren Sinem onunla tekrar görüşebilmek için her yolu dener. Naz ile Umut arasında artık büyük sırlar vardır. Umut’un başındaki tek dert Sinem değildir. Kenan tamirhaneye gelir ve sudan bir sebepten ötürü olay çıkarır. Herkes şaşkındır. Umut, Kenan’ın üzerine gider ve tam o anda silah patlar.

KÖRDÜĞÜM’ÜN YENİ BÖLÜMÜ YARIN

Kördüğüm dizisinin yeni bölümü 28 Ocak Perşembe (yarın) akşamı saat  20:00’da yayınlanacak. Sakın kaçırmayın!

KÖRDÜĞÜM 4. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!