Konak’a iki plaket birden

Güncelleme Tarihi:

Konak’a iki plaket birden
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2013 00:00

Volkan Konak’ın son albümü “Lifor”, 100 bin satış barajını aştı. Sanatçının 12 yılda DMC’den çıkardığı beş albüm toplamda 1 milyondan fazla sattı. Doğan Müzik Genel Müdürü Samsun Demir, şirketle yeniden dört yıllık sözleşme imzalayan Konak’a iki plaket verdi.

Haberin Devamı

Volkan Konak, Doğan Music Company (DMC) ile sözleşmesini yeniledi. Geçtiğimiz perşembe günü DMC Genel Müdürü Samsun Demir’le bir araya gelen Konak, 12 yıldır birlikte çalıştığı firmayla dört yıllık yeni bir anlaşma imzaladı.

“Doğan Müzik’in ilk sanatçısı olan Volkan Konak’la tekrar dört yıllık bir anlaşma imzalıyoruz” diyen Samsun Demir, 12 yıllık işbirliğinin müzik sektöründe pek fazla rastlanmayan bir durum olduğunu ifade etti.

1 MİLYON BARAJINI AŞTI      

“Volkan Konak’la 12 yılda beş albüm yaptık. Bu albümlerin toplam satışı, 1 milyon barajını geçti. Şirketimizde 1 milyon barajını geçen iki sanatçı var, diğeri de Sezen Aksu” diye konuşan Demir, bu başarısından ötürü Konak’a plaket verdi. Son albümü “Lifor”un satış adeti 100 bini geçtiği için Konak’a ayrıca Platin Plak takdim edildi. Törene Doğan TV Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Seçkin de katıldı.

JÜBİLEMİ KULÜBÜMDE YAPACAĞIM

Samsun Demir’e teşekkür eden Volkan Konak, “Futbolcular gibi ben de kulübümde olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler duygusal, maneviyatçı insanlarız, duygularımız okşandı” dedi. Sanatçı, DMC’yle işbirliğinin uzun süre devam edeceğini söyledi:

“Taşı delen suyun şiddeti değil, damlanın sürekliliğidir. Ben sürekliliğe ve istikrara çok inandım. Bu şirkette hiçbir zaman duygularıma müdahale edilmedi, bütün imkânlar sunuldu. Ben de bunu suiistimal etmedim, kapris yapmadan 12 yıl çalıştım. Müzik camiasında en mutlu olan isimlerden biri benim. Şu sözü de veriyorum; ben jübilemi futbolcular gibi kulübümde yapacağım.”

Haberin Devamı

Volkan Konak, iki albümlük yeni bir anlaşmaya imza attı.
 
Sevgi gemisi

DMC ile 12 yıldır çalışan Volkan Konak, “Ben sebatkârımdır, çok fazla hırslarım yoktur. Çalışmaya, üretmeye ve takım çalışmasına çok inanırım. Ben bu firmada hiç kırılmadım, incinmedim. Her türlü imkânı sundular. Kırgınlıkları olanları DMC’ye bekleriz. Gemimizde yer var, gemimiz sevgi gemisidir” dedi.
 
Beraber emekli oluruz

Volkan Konak, DMC Genel Müdürü Samsun Demir’den plaketini alırken “Çok değerli bir ödül” dedi. Sanatçı, kendisine “Artık beraber emekli oluruz” diye takılan Demir’e “Ben artık dört sene sonra emekliliği alıyorum” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Avrupa turnesi
 
Volkan Konak, “Lifor” albümünün tanıtım turnesi kapsamında Avrupa’yı dolaşacak. İşte sanatçının konser programı:
28 Mart: Berlin Columbia Halle
30 Mart: Aachen Bizim Salon
31 Mart: Dortmund Wesfalenhalle
1 Nisan: Rotterdam De Doelen
3 Nisan: Eindhoven Muziek Gebouwe
5 Nisan: Paris Elysée Mariage
6 Nisan: Zürih Dilaila
7 Nisan: Frankfurt Ramada Hotel Bad Soden
12 Nisan: Nürnberg Meistersingerhalle
13 Nisan: Köln Eissporthalle Neuss
14 Nisan: Dornbirn Messe Halle
17 Nisan: Hannover Star Event Center
19 Nisan: Bremen Pier2
20 Nisan: Stuttgart Liederhalle
21 Nisan: Münih Circus Krone                                            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!