Komşu kızıyla prensin aşkı

Güncelleme Tarihi:

Komşu kızıyla prensin aşkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2011 00:00

29 Nisan’da dünyaevine girecek Prens William ve Kate Middleton’ın düğünü 1 milyar kişinin evlerinde canlı izleyeceği bir modern çağ masalı. Hediyelik eşya sektöründen davetlilere herkesin gözü, ağırbaşlı İngiliz hava pilotu Prens ile soylu olmadığı için ‘komşu kızı’ diye anılan maden işçisi torunu Kate’in üzerinde

Haberin Devamı

KATE NASIL PRENSES CATHERINE OLACAK

Abartılı makyaj yasak: Ünlülerin saç tasarımcısı Richard Ward, Middleton’a özel
ders verdi. Ward “Kate’in saçları dağınık
olmayacak. Önemli olan asil görünmesi
ve İngiliz gelenekselliğinden uzaklaşmaması. Parlak tokalar yerine küçük şapka veya tüylerle saçını toplayabilir” diyor. Kate, bundan böyle varla yok arası bir makyaj yapacak.
Kraliyet dişçisi işbaşında: Kate düğün öncesi saatlerini dişçi koltuğunda geçirdi. Ön dişleri, İngiliz Diş Estetiği Akademisi’nden “Prenses gülüşünden belli olur” diyen Dr. Tif Qureshi tarafından yenilendi.
Kilosunu koruyacak: Kate, düğünden önce 4-5 kilo verdi. Ayrıca beslenme uzmanı ve spor hocaları ona sağlıklı beslenmenin ve formda kalmanın yollarını da anlattı.

PREZERVATİFTEN BİRAYA ENVAİ ÇEŞİT HEDİYELİK

Haberin Devamı

Çiftin evleneceğinin duyulmasının hemen ardından, başta Oxford Street olmak üzere Londra’daki dükkanların vitrinlerini, düğün anısına hazırlanan hediyelik eşyalar, kitap ve bayraklar süslemeye başladı. Bu hediyelik eşyalara gösterilen ilgi mağaza sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Kül tablasından, çay poşetine, biradan prezervatife kadar akla gelebilecek neredeyse her şeyin, düğün anısına özel üretim versiyonları çıkarıldı.

KRAL DA DAVETLİ BARMEN DE YOGİ DE

Prens William ile nişanlısı Kate Middleton’ın düğünü kralları, büyükelçileri, ünlü yıldızları bir araya getirecek. Düğünün yaklaşık 2 bin kişilik bir davetli listesi var. Ortadirek bir ailenin kızı olan Kate Middleton’ın çocukluğunu geçirdiği Bucklebury köyünden tanıdığı kasabı, manavı ve postacıyı düğünün yapılacağı Westminster Abbey’e getirecek. Bunların yanı sıra Kate Middleton’ın Karayipler’den bir yoga hocasıyla bir barmene de davetiye gönderdiği gelen bilgiler arasında. Davetli listesinde para aklamadan hüküm giyen Amerikalı bankacı Joe Allbritton, futbolcu David Beckham, Madonna’nın eski kocası Guy Ritchie, ‘Mr Bean’ rolüyle tanınan aktör Rowan Atkinson gibi isimler de bulunuyor.

BAĞIŞLAR FİLLERE YARAYACAK

Prens William ve Kate Middleton düğün öncesi bir de hoşluk yaptı. Davetlilerin hediye yerine Filleri Koruma Ağı’na (ECN) bağış yapmasını talep ettiler. ECN yetkilileri, bağışların Tayland’ın batısında Kanchnaburi bölgesindeki fillerle onları barındıran köylüler için kullanılacağını duyurdu.

Haberin Devamı

NASA’DAN ALTERNATİF 29 NİSAN

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, uzay mekiği Endeavour’ın son kez fırlatılacağı 29 Nisan 2011’in kraliyet düğününe denk geldiğini fark etmediklerini açıkladı. Düğüne davetli olmayan Başkan Obama da, fırlatışı izleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!