Kolpaçino 3. Devre bugün sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kolpaçino 3. Devre bugün sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 23:59

Şafak Sezer’in yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Kolpaçino serisi, sinemaseverler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Serinin yeni filmi Kolpaçino 3. Devre yine ortalığı kasıp kavuracağa benziyor. Kolpaçino 3. Devre bugün vizyona giriyor. İşte; Kolpaçino 3. Devre fragmanı.

Haberin Devamı

Beğeniyle takip edilen yerli seri Kolpaçino'nun yeni filmi 3. Devre 11 Mart'ta yani bugün sinemalarda gösterime giriyor. Şafak Sezer'in senaryosunu yazıp çekimlerini yönettiği film yine izleyenlerini kahkahaya boğacak.

Kolpaçino 3. Devre konusu

Sabri yakın arkadaşı Özgür’ e attığı kazık ile Özgür hayatını alt üst etmiştir. Özgür karısı Cemile’den ayrılıp emlak işini bırakıştır. Evini fil yapımcılarına kiraya vererek geçimini sağlayan Özgür’ ün başı yine beladan kurtulmaz. Yaşadığı bir talihsizlik sonucu telefonu Başkan isi mafya babasının adamlarından birinin telefonu ile karışır ve olaylar arka arkaya gelişir.

Kolpaçino 3. Devre bugün sinemalarda - izle

Haberin Devamı

Özgür evini kiraya verdiği yapımcıdan kira bedelini beklerken gelen zarfın içinden yirmi adet bir milyon dolarlık banknot çıkar. Bu durum Özgür’ ü parayı alıp kaçma planları yapmaya teşvik eder. Ancak olay planladığı kadar kolay değildir. Başkan ve adamları parayı kaptırmamak için kaçış planları yapan Özgür’ ün peşine düşer ve macera başlar.

Kolpaçino 3. Devre oyuncuları

Yönetmen ve senaristliğini filmin de yıldızı olan Şafak Sezer’e filmde Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül gibi usta oyuncular eşlik ediyor.

Kolpaçino 3. Devre fragmanı

 

 

BAKMADAN GEÇME!