Kol kırılır yen içinde kalır

Güncelleme Tarihi:

Kol kırılır yen içinde kalır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 01:00

DENİZ Akkaya, önceki gün Akay Gelinlik’in Wedding World Kuyumcukent’te hizmete açtığı konsept mağazası Akay Premium’un açılışına katıldı.

Haberin Devamı

DENİZ AKKAYA - EFE ÖNBİLGİN FOTOĞRAFLARI 

DENİZ AKKAYA VE KIZI AYŞE (FOTO GALERİ)

TANITIMDAN FOTOĞRAFLAR

 Akkaya, bebeği Ayşe’nin babası Efe Önbilgin hakkındaki sorulara yanıt verdi. Önbilgin’in kızına nüfus cüzdanı çıkarmadığı haberleri hakkında konuşan Akkaya, “Böyle konuların çok dillenmemesi gerekir, çünkü bunlar ileride çocuklara miras olarak kalıyor. Bu, üzerinde konuşulacak bir konu değil. Nüfus cüzdanı gibi konular hallolur. Bunları dallandırıp budaklandırmak istemiyorum” dedi.
Sevgilim olamaz
Akkaya, Efe Önbilgin’le ilişkisini noktalayıp, yeni bir ilişki yaşamaya başladığı haberlerine de sitem etti: “Benim sevgilim falan yok, olamaz da. Benim dört aylık dünya tatlısı bir kızım var, beni düşünmeyenler onu düşünsün. Bu çocuk büyüdüğü zaman psikolojisi ne duruma gelecek? Çocuğuma, Ayşeme günah!” Akkaya, “Efe Önbilgin babalık görevini yerine getiriyor mu?” sorusunu da, “Şu an böyle şeyler konuşarak Ayşe’ye sadece itici mesajlar bırakmış olurum. Benim görevim bunları yapmamak. Kol kırılır, yen içinde kalır. Konuşmak istemiyorum” diye yanıtladı.

Haberin Devamı

Menajerin arabası
Deniz Akkaya, taksitlerin bir bölümünü Efe Önbilgin’in ödediği cipini sattığı için Önbilgin tarafından mahkemeye verilmişti. Çocuğunun ihtiyacı için cipini satan Akkaya, önceki gün menajeri Özgür Aras’ın otomobilinde görüntülendi. Özel korumasını ön koltuğa oturtan Akkaya, “Ne yapayım, Özgür’ün bu küçük arabasıyla idare ediyoruz” dedi.

Kol kırılır yen içinde kalır


Kızı kolyesinde
Deniz Akkaya, kızı Ayşe’nin adının yazılı olduğu kolyesiyle dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!