Kız arkadaşım yok

Güncelleme Tarihi:

Kız arkadaşım yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2006 00:00

Türk rock müziğinin genç seslerinden Barış Akarsu, Carrefour SA Maltepe Park Alışveriş merkezinde park sohbetlerinin bu haftaki konuğuydu. Başrolünü oynadığı “Yalancı Yarim” dizisi ile kendisine olan ilgiyi ikiye katlayan Barış Akarsu, park sohbetlerinde hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

“NE İKİNCİ CEM KARACA’YIM, NE DE İKİNCİ BARIŞ MANÇO. BEN BARIŞ AKARSU’YUM…”

Barış Akarsu hayranlarının yarattığı izdiham güvenlik görevlilerinin yoğun önlemleri sayesinde herhangi bir kötü olay olmadan sonlandırıldı. Bilhassa genç kızlardan oluşan hayran kitlesi ünlü sanatçıya sarılmaya kalkışınca genç yıldız zor anlar yaşadı. Kendisine ulaşabilmek için ağlayan hayranlarına yoğun ilgi gösteren genç star alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından takdir edildi. BAG’ın (Barış’ı Anlayanlar Grubu) temsilcilerinin de katıldığı park sohbetlerinde birbirinden ilginç dakikalar yaşandı.

Hürriyet“Alışveriş Merkezinde Barış Akarsu İzdihamı”

Hayranları tarafından sürekli takdir edilen Barış Akarsu, hemen hemen tüm sevenlerine zaman ayırarak onlarla sohbet etti. Sohbet esnasında son albümünden parçalarda seslendiren Barış Akarsu, alışveriş merkezi ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Başarılı rockçı park sohbetlerinin finalinde albümünü ve fotoğraflarını imzalamaya başladığında ise nerdeyse büyük bir izdiham yaşanıyordu. Yoğun güvenlik önlemleri sonucunda her hangi bir olaya izin verilmezken ünlü yıldız halinden çok memnun görünüyordu. Yaklaşık iki saat süren imza günü boyunca sevgi seliyle karşılaşan Barış Akarsu, “Bu çok güzel bir duygu. Beni şu an kimse anlayamaz.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

“Kız Arkadaşım Yok”

“Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek” isimli son albümünün hit şarkısı olan “Yaz Demedim” ile sahneye çıkan rock müziğinin yeni starı, sohbete başlar başlamaz ise bayan hayranlarının en çok merak ettiği soruyu cevapladı. Sevgilisi olmadığını söyleyerek genç kızların yüreğine su serpen Barış Akarsu, çok çalıştığını ve şu an için sadece işine yoğunlaştığını dile getirdi.

“Dizi Sayesinde Daha Çok Tanındım”

Yalancı Yarim dizisi ile aldığı olumlu tepkilerin yanı sıra olumsuz tepkilerde aldığını söyleyen ünlü yıldız, “Hayran kitlemin bir bölümü beni sadece rocker olarak görmek istiyor. Ama benim zaten hayatımda müziğin yeri apayrı. Ben her şeyden önce rockerım. Ben iki yıllık profesyonel müzik hayatım boyunca 200 konser verdim. Bu benim ülke çapında o kadar da tanınmamı sağlamadı. Ama diziden sonra başka bir hayran kitlemde oluştu. İki yılda edinemediğim hayran kitlesini bu dizi ile yakaladım. Dizide de zaten kendi hoşlandığım şeyleri yapıyorum. Dizide de şarkılarımı seslendiriyorum. Bence bu proje çok iyi oldu. Benim tanınmamı sağladı. Ne kadar reklam yaparsam yapayım bu kadar tanınamazdım.”

Haberin Devamı

HürriyetNe İkinci Cem Karaca’yım, ne de ikinci Barış Manço

Ben Barış Akarsu’yum…

Türk Rock müziğinin 2. Barış’ı yakıştırmalarına ise “Ben Barış Manço olsun, Cem Karaca olsun hep onların şarkılarıyla büyüdüm. Onlar bizlere çok güzel yollar gösterdi. Ama ben ne bir İkinci Cem Karaca ne de ikinci Barış Manço olmak istiyorum. Ben barış Akarsu’yum ve hep bu isimle anılmak istiyorum.” diyerek müzik piyasasında kendi müziği ve kendi ismi ile anılmak istediğini defalarca vurguladı.

Türk Rock müziği sanatçıları arasında kendisini iyi yerlerde gördüğünü söyleyen Barış Akarsu, “Daha çok yol kat etmem lazım. Türk Rock müziği son zamanlarda büyük bir ilerleme gösterdi ama rock müziği yapanların biraz daha ön plana çıkması gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!