Kitapların dünyası sizi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Kitapların dünyası sizi bekliyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 04, 2002 11:53

Dolmabahçe Kültür Merkezi, üçüncü kez Kitap Dünyası Fuarı'na evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Grup Meyda Fuarcılık ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin işbirliğiyle düzenlenen fuar 5 Ekimde açılıyor. Çok sayıda ünlü yazarın katılacağı söyleşi, imza günü ve panellerin de yeralacağı fuar 13 Ekim'e kadar sürecek. Onur konuğu Yaşar Kemal.

Haberin Devamı

3. Kitap Dünyası  Fuarı'nın ana teması "Sanat, Toplum ve Siyaset" olarak belirlendi. Fuara 185 yayınevi katılıyor.  Fuar kapsamında kitap tutkunları yeni çıkan kitapları indirimli olarak satın alma olanağı da bulacak.Â

Fuarın konukları arasında şu isimler bulunuyor:  Ahmet Ümit, Ahmet Altan, İsmail Cem, Ara Güler, Ataol Behramoğlu, Aydın Boysan, Bedri Baykam, Binnur Şener, Beşir Ayvazoğlu, Cem Karaca,Giovanni Scognamillo, Engin Noyan, Ali Kırca, Erol Büyükburç, Halit Refiğ, Erol Manisalı, Ferzende Kaya, Feridun Andaç, Hakan Günday, Küçük İskender, İlber Ortaylı, Mağfi Eğilmez, Vatan Şaşmaz, Ali Bektani, İlhan Şeşen, Mahir Kaynak, İclal Aydın, Müjdat Gezen, Murathan Mungan, Can Dündar, Muhsin Kızılkaya, Atilla İlhan, Ahmet Hakan Coşkun, Mehmet Altan, Toktamış Ateş, Mehmet Barlas, Türkan Şoray, Şükran Kurdakul, Tarık Akan, Kandemir Konduk, Nevzat Çelik, Oğuz Aral, Server Tanilli, Melih Kibar ve Doğu Perinçek.  

*(Fotoğraf; Pierre Auguste Renoir'ın  "Okuyan Çocuk" adlı tablosundan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!