Kısmetse Olur'da Cansel ile Daniela arasında ciddi tartışma! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Cansel ile Daniela arasında ciddi tartışma - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 19:45

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen izdivaç yarışması Kısmetse Olur'da hergün ayrı bir olaya veya tartışmaya şahit oluyoruz. 31 Ocak Pazar akşamı Selçuk'un veda ettiği Kısmetse Olur evine Cansel ve Daniela arasındaki kavga damgasını vurdu. Peki; Kısmetse Olur Cansel ile Daniela neden kavga etti? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da 31 Ocak'ta eleme programı yapıldı. Programda yapılan oylamanın ardından eve damat adaylarından Selçuk veda etti. Programın eleme sistemine göre gelinler evinin ismi en çok ismi yazılan gelin adayı Ayça, dokunulmazlık ödülü ve 10 bin liralık ödülü Mehtap'ın kazanması sayesinde elenmekten son anda kurtuldu.

Selçuk'un elenmesinin ve evden ayrılmasından sonra eve giren yeni damat adayı Boğaçhan Tuzcu oldu. Yeni damat adayı Kısmetse Olur evinde hayatının aşkını arayacak.

Yarışmada geçtiğimiz günlerde Daniela'nın morallerinin bozuk olduğu ve ağladığı sırada gelinler evine Cansel'in sevgilisi Eser geldi. Eser'in gelmesiyle onun yanına giden Cansel'e Daniela çok kızdı ve Cansel'e tepki gösterdi. Eleme gecesinde bu görüntülerin izlenmesinin ardından Eser ve Daniela arasında gergin dakikalar yaşandı. Birgün Eser gidince benimle kalacaksın, bu yüzden de beni üzgünken yalnız bırakmamalıydın düşüncesi ile Cansel'e tepki gösteren Daniela, Eser ile tartışma yaşadı.

Haberin Devamı

Cansel, Dani ve Eser arasında kalıyor!

Tartışma sırasında Eser Cansel'e “Cansel, dost duran düşmanlarına dikkat et” dedi. Bu cümlenin ardından ortam iyice gerildi. Daniela Eser'e “ Bu çok ağır oldu Eser. Sen yokken ben vardım” dedi. Eser ise ona “ Artık bundan sonra ben varım” şeklinde cevap verdi.

Sunucu Seda Akgül olaya müdahale ederek konuyu kapattı. Ancak, gelinler evinde Daniela ve Cansel arasında gerginlik tüm hızıyla devam etti. Cansel'in Daniela'nın bu tavrı karşısında tutumu ne olacak? Acaba arkadaşlığını mı, yoksa aşkını mı tercih edecek?

Kısmetse Olur Eser Kimdir?

Eser West, 1990 yılında Amerika'da dünyaya geldi. West, Amerika'da New York eyaletinde yaşıyor ve öğretmenlik yapıyor. Şu an bir izdivaç programı olan Kısmetse Olur'da damat adayı olarak bulunup hayatının aşkını arıyor.

BAKMADAN GEÇME!