Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 09:04

Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Kanal D'nin büyük bir heyecanla izlenen yarışmadı Kısmetse Olur'da yeni sezon oldukça hareketli başladı. Kısmetse Olur evinde bir isim daha elendi. Dün akşam yapılan eleme gecesinde Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu cevap buldu. Yarışmanın bir sonraki aşamasında ise iki yeni aday eve dahil oldu. İşte Kısmetse Olur'da bu hafta yaşananlar ve eve dahil olan yeni yarışmacılar

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 244.Bölüm Fragmanı Yayında! Nazlı, Semih'e mektup yazmaya kalkınca Hazal çıldırıyor!

Hazal ve Semih ilişkisinde sona mı geliniyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Kanal D'nin büyük bir heyecanla izlenen yarışmadı Kısmetse Olur'da yeni sezon oldukça hareketli başladı. Kısmetse Olur evinde bir isim daha elendi. Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu cevap buldu. Yarışmanın bir sonraki aşamasında ise iki yeni aday eve dahil oldu. İşte Kısmetse Olur'da bu hafta yaşananlar ve eve dahil olan yeni yarışmacılar

Kısmetse Olur evinde dün akşam Serap Gündüz elendi.

Haberin Devamı

Gökhan’ın Esra’ya İlgi Göstermesi Rabia’yı Çıldırttı!
Kısmetse Olur’un bugün ekrana gelen bölümüne Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar damgasını vurdu. Eve yeni gelen gelin adayı Esra’nın Gökhan’a yakınlık göstermesi Rabia cephesinde gerilime neden olmuştu. Gökhan’ın da Esra’ya yakın ilgi göstermesine dayanamayan Rabia, sonunda sinirlerine hakim olamadı.

Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi

Kısmetse Olur evine bu hafta dahil olan yarışmacı Arif Can, Rabia'ya talip olunca işler karıştı

Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi

Kısmetse Olur'da yeni gelin adayı olarak eve katılan Nazlı farklı siması ile gelin adaylarının dikkatini çekti. Nazlı'nın damat adayları tarafından da ilgi görmesi Kısmetse Olur evinde hareteketli dakikalara neden oldu

 

Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar sonucunda Rabia daha fazla dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu ve Gökhan’a olan aşkını itiraf etti.

Kısmetse Olur yarışmacısı Gökhan Sara kimdir?Kısmetse Olur yarışmasında bir damat adayı sosyal medyaya damga vurdu. Geçtiğimiz Gökhan Sara'nın mesleği ve mal varlığı sosyal medyanın diline düştü. Kısmetse Olur yarışmacısı Gökhan Sara'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları da kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasında damat adayları arasında yer alan Gökhan Sara geçtiğimiz günlerde sosyal medyada adı en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı. Bu durumun böyle olmasının sebebi ise yarışmacının mal varlığı oldu. Sosyal medyada Gökhan Sara'nın zenginliği konuşulurken, yarışmacıyı bu konunun dışında yakışıklı bulan ve destekleyenlerde oldukça fazla.

Kısmetse Olur'un yeni damat adayının evlenmek istediği kadın profili şaşırtıcı oldu. Hem ağırbaşlı bir kadın isteyen Gökhan Sara aynı zamanda da işveli ve cilveli olmasını tercih ediyor.

Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi

Gökhan Sara kimdir?

Gökhan Sara 26 yaşında Kısmetse Olur programında damat adayı olarak yarışan bir yarışmacı. Rize doğumlu olan Gökhan Sara, Otomotiv sektöründe işletmeci olarak hayatını sürdürüyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur programında bugün şoke eden bir gelişme yaşandı. Damatlar evinden bir kişi verilen kararla diskalifiye edildi. Kanal D ekranlarının fenomen yarışması haline gelen Kısmetse Olur'da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Haftanın finalinde yaşanan elemede bir kişinin elenmesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bugün yaşanan gelişmeyle Kısmetse Olur evinde yaşanan olaylara açıklık getirildi. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte detaylar.

Kısmetse Olur evinde dün akşam kim elendi

 

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması haline gelen Kısmetse Olur 238. bölüm fragmanını yayınladı. İlgiyle izlenen yarışmada yaşanan gelişmeler damatlar ve gelinler evinde şok etkisi yarattı. Gamze ile flört eden damat adayı Tolga Kulakçı, gece kulubündeki sarmaş dolaş görüntüleri sebebiyle Kısmetse Olur evinden diskalifiye edildi. Programın başladığı günden itibaren böyle bir şeyin ilk defa yaşanıyor olması herkesi hayrete düşürdü.

Haberin Devamı

Kanal D'nin heyecan dolu yarışması Kısmetse Olur'da dün akşam kim elendi belli oldu. Haftanın finali ile ekrana gelen Kısmetse Olur'da elenen isim Deniz Bozkurt oldu. 10 bin TL'lik ödülü alan isim ise Adnan oldu. Kısmetse Olur final gecesinde yaşananlar haberimizde.

Kısmetse Olur yarışmasının bugün yayınlanan bölümünde izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Programın fragmanında da ortaya çıkan olay diskalifiye ile sonuçlandı. Kısmetse Olur yarışmasında damat adaylarından Tolga Kulakçı'nın bir gece kulubünde yanında iki güzelle sarmaş dolaş halleri fotoğraflarla ortaya çıkınca Kısmetse Olur evinden diskalifiye oldu.

BAKMADAN GEÇME!