Kısmetse Olur Nur'dan şoke eden karar! Son dakika

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Nurdan şoke eden karar Son dakika
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 16:37

Kısmetse Olur’da Nur sürpriz bir karar verdi. Semih, yarışmaya ilk katıldığı zaman Melis ile bir yakınlaşmaya girmiş ve onu tanımaya çalışmıştı. Bu durum Nur tarafından pek de hoş karşılanmamıştı. Nur’un annesinin eve gelmesinin ardından Nur’un Semih hakkındaki düşünceleri değişti. Artık Nur damat adayı Semih’i tanımaya karar verdi.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programının kuralları gereği, gelin ve damat adaylarının evlerine aileleri gelip tüm adaylar ile görüşüyor. Nur’un annesi eve geldiğinde kızı ile arası bozulan damat adayı Semih ile görüşerek Nur ile arasını düzeltmesini söyledi. Nur’la da bu konuşmayı yaparak ikilinin birbirlerini tanımasını istedi.

Damat adayı Semih, Nur'un güvenini kazanmaya karar verdi. Gelin adayı Nur'da annesinin sözünü dinleyerek Semih'i tanımaya karar verdi. Bu kararını Kısmetse Olur'un bugünkü yayınında da dile getirdi. Artık, Nur ve Semih birbirlerini tanımaya çalışıyorlar. Nur, “Semih'le biz artık bir yola girdik” diyerek aralarındaki ilişkiyi açıkladı.

Kısmetse Olur Nurdan şoke eden karar Son dakika

Haberin Devamı

Kısmetse Olur Nur Kimdir?

Kısmetse Olur Nur, 23 yaşında ve İzmir doğumlu. Memleketi olan İzmir'de yaşıyor ve öğrenci. Laborant ve Veteriner Teknikerliği bölümünde önlisans okuyor. Şu an, Kısmetse Olur isimli izdivaç programında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!