Kısmetse Olur 95. bölümünde gelin adayları maharetlerini sergiliyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 95. bölümünde gelin adayları maharetlerini sergiliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 10:15

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur programında her gün yeni bir olay, yeni bir gerilim yaşanıyor. Kısmetse Olur 95. bölümünde gelin adayları, maharetlerini sergileyip, damatlar için mantı yapıyorlar. Öte yandan adrenalin dolu olaylar izleyicileri bekliyor. Peki; Kısmetse Olur evinde bugün neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Cansel ile sorun yaşayarak arası bozulan Daniela, Melis'in Cansel'le barışmasını hazmedemiyor ve Melis'le arası bozuluyor. Eski arkadaşların arasında cereyan eden gerginlik hızla devam ediyor.

Programın bugün yayınlanacak olan bölümünde Daniela ve Melis birbirine giriyor. Daniela Melis'e “Siz dost olmayı bile bilmiyorsunuz ki bırak sevmeyi sevilmeyi.” diyerek tepki gösteriyor. Tabi ki Melis Daniela'nın bu sözleri karşısında tepkisiz kalmıyor ve karşı atağa geçiyor. Melis'in eski dostu Daniela'dan nasıl intikam alacağını bugün yayınlanacak olan bölümde öğreneceğiz.

Boğaçhan ve Melis tartışıyorlar. Sesler iyice yükseliyor…

Kısmetse Olur'un 31 Ocak'ta yapılan haftanın finali bölümünde damat adayları arasından Selçuk eve veda eden isim olmuştu. Ardından yeni damat adayı Boğaçhan damatlar evine geldi. Yeni damat adayı Boğaçhan, Melis'i tanımak istiyor. Boğaçhan'ın annesi de Melis'i tanımasını istiyor. Bir süredir görüşen ve birbirini tanımaya çalışan Boğaçhan ile Melis arasında programın bugün yayınlanacak olan bölümünde iple geriliyor. Seslerin yükseldiği bu tartışmada Melis Boğaçhan'a “Boğaçhan gerçekten seninle gerçekten kavga edemeyeceğim.” diye bağırıyor. Tabi ki Boğaçhan'da Melis'in ona bağırmasına sessiz kalamıyor ve “ Bağırma bana” diyerek Melis'i uyarıyor. Tabi ki Melis bu surumda sessiz kalamayacak ve ikilinin arasındaki tartışma büyüyecek. Tartışmanın seyrini bugünkü yayında öğreneceğiz.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 95.Bölüm Fragmanı

Hazal Emre'ye mantı yapıyor. Ama Ayça'da boş durmayıp saboteye başlıyor…

Geçen hafta yapılan haftanın finali bölümünde gelin adaylarından Gözde'nin elenmesinin ardından eve gelen yeni gelin adayı Hazal, Emre için geldiğini e bu evden onunla çıkmak istediğini söylemişti. Ancak bu duruma Emre'nin eski kız arkadaşı Ayça çok sinirlendi. Hazal geldiğinden beri ne yaparsa yapsın tüm girişimlerini sabote etti. Programın bugünkü bölümünde Hazal Emre'ye mantı yapıyor. Ancak Ayça, boş durmuyor. Mantının içerisine bir paket şekeri boca ediyor.Bakalım Ayça'nın bu sabotesi sonucunda Hazal, Emre ve Ayça arasında neler yaşanacak.

Haberin Devamı

Mehtap'ın sarması Semih'i kıskandırıyor…

Kısmetse Olur'un tutkulu aşıklarından Mehtap, biricik aşkı Murat'a sarma yapıp götürüyor. Bundan yararlanan damat adayları sarmayı yerken Nur ile ilişkisi olan Semih kıskançlık krizine giriyor. Nur'a “Mehtap yapmış hazırlamış getirmiş seni niye yapmıyorsun da ben erkek olarak hep benden talep ediyorsun?” diyor. Bakalım Nur, Semih'in bu yakınmasına ne tepki verecek?

BAKMADAN GEÇME!