Kısmetse Olur'da bugün Duygu eve geliyor! - 122. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bugün Duygu eve geliyor - 122. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:57

Kanal D’de yayınlanan ve milyonların ilgiyle takip ettikleri izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün inanılmaz olaylar yaşanacak. Kısmetse Olur’a sürpriz bir isim geliyor. Bu sürpriz isim, evde şoke eden olayların yaşanmasına neden olacak. İşte; Kısmetse Olur 11 Mart fragmanı ve yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un 122. bölümünde evde entrika, gerilim, mutluluk, mutsuzluk hepsi aynı anda yaşanacak. Bazı aşklar noktalanacak, bazıları da alevlenecek gibi görünüyor. Merak edilen detaylar haberimizde…

Kısmetse Olur'da bugün inanılmaz bir bölüm ekrana gelecek. Kısmetse Olur'a sürpriz bir isim geliyor. Eski gelin adaylarından olan ve elenen Duygu, eve geliyor. Duygu'nun ziyareti bazı adayları mutlu ederken, bazılarının da mutsuzluğuna sebep oluyor. Duygu, eve gelir gelmez Mehtap'tan hesap soruyor.

Duygu Mehtap'a “O neydi final gecesi yüzüğü kafasına fırlatmak yakışır mı sana?” diye Mehtap'a yükleniyor. Duygu'nun çıkışlarından köşeye sıkışan Mehtap, “Murat benimle değil seninle mutlu olacaksa ben mutlu olmanızı isterim.” diyor. Duygu ise “Bunu başta niye söylemedin Mehtap?” diye çıkışlarına devam ediyor. Duygu sözlerine “Kendi ilişkine sahip çıkmadığın yetmiyormuş gibi evdeki kızların ilişkisini de bozuyorsun.” diyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 122.Bölüm (Halk Oylaması) Fragmanı

Bahçede Murat'la görüşen Duygu, “Ben sevindim bitmenize.Oh olsun dedim. Ben hiç üzülmedim” diyor. Murat'ta “Ben de öyle söylüyorum. Allah korumuş diyorum.” diyor. Bu konuşmaları gören Mehtap, ağlama krizine giriyor ve “Ayrı oturmuş beni karalıyorlar şuna bakar mısın?” diyor.

Duygu ev halkına, “Alıp gidiyorum Murat'la da onu konuştuk evden el ele tutup çıkıyoruz.” diyor. Mehtap'ın arkadaşları “Artık Murat'ı unut, kabullen bittiğini ve kendi adaylarına bak.” diyorlar. Mehtap ve Murat aşkına noktayı koyan Duygu mu olacak?

Kısmetse Olur'da bugün haftanın birinci olan adayları belli olacak. Gelin ve damat adaylarından birer isim haftanın birincileri seçilecek. Bu isimler böylece elenmekten kurtulacak ve birisi 10 bin liranın sahibi olacak? Bu isimlerin kim olacağı merak konusu. Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde merak edilen soruların cevaplarını bulacağız.

BAKMADAN GEÇME!