Kısmetse Olur’da bugün neler olacak? - 2 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da bugün neler olacak - 2 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 13:17

Kanal D ekranlarının en popüler programlarından biri olan izdivaç programı Kısmetse Olur’da bugün tüm dengeler değişiyor. Programda şok üstüne şok yaşanıyor. Gerginlikler, tartışmalar, ayrılıklar, ard arda yaşanıyor. Gelin ve damat adayları aşkı ararken, ayrılık acısı ile yüzleşiyor.

Haberin Devamı

2 Mart Kısmetse Olur 113. bölümünde biten aşkların kahramanları kimler? Yaşanan olaylar neticesinde ihtar şoku ile karşılaşan adaylar kimler? Kısmetse Olur'da bugün neler yaşanacak? Hangi gelişmeler karşısında şoke olacağız? İzleyicileri bekleyen sürprizler neler? Detaylar haberimizde…

Kısmetse Olur'da eve yeni katılan yeni damat adayı Bayram Ali ve eve bir hafta önce katılan damat adayı Batuhan arasında gerginlik yaşanıyor. Kısmetse Olur'un Pazar akşamı yapılan haftanın finali bölümünde Erdem'in eve veda etmesiyle birlikte eve katılan Bayram Ali, gelin adaylarından Ayça ile ilgilenmeye başladı. Batuhan'ın da Ayça ile ilgileniyor olması, ortalığın karışmasına neden oldu. Bayram Ali'nin eve gelmesi ile başlayan tartışma hız kesmiyor. Bayram Ali ve Batuhan, bugün birbirlerine giriyorlar. Bayram Ali, Batuhan'ın üzerine yürüyünce olanlar oluyor ve damatlar evi karışıyor. Olayların neticesinde Bayram Ali 3. gününde ilk ihtarını, Batuhan ise 2. haftasında ilk ihtarını alıyor. Ayça'nın bu olaylar karşısındaki tutumu merak ediliyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 113.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un gözde aşıkları Adnan ve Ceyda ayrılmışlardı. Ceyda'nın eski erkek arkadaşı ile konuşması ortaya çıkınca Adnan Ceyda'dan ayrılmıştı. Aşıkların arasında şu an soğuk rüzgarlar esiyor. Ayrılık acısı çeken Ceyda programın bugün yayınlanan bölümünde Adnan'a: “Adnan biz düşman mıyız?” diye soruyor. Ceyda'ya çok kızgın olan Adnan ise: “Senin bana yaptığını düşmanın yapmaz.” diye cevap veriyor. Adnan ve Ceyda arasındaki gerginlik sona erecek mi? Ayrılık acısı yaşayan çift, barışacaklar mı?

Kısmetse Olur'un en tutkulu aşıkları Murat ve Mehtap zor günler yaşıyorlar. Bir süredir araları bozuk olan çift, aralarındaki sorunları bir türlü çözemiyorlar. Son olarak eve yeni katılan Bayram Ali'nin konuşmaları karşısında Mehtap'ın tutumu Murat'ın hiç hoşuna gitmedi. Murat, sonunda Mehtap'tan ayrıldı. Bugün, Murat Mehtap'a: “Bu saate kadar yapmadın ama bu saatten sonra ne olur yaşananlara saygı göster.. Gün gelir içimdeki Mehtap tamamen biter ondan sonra gözüm görmez.” diyor. Bakalım iki aşık Murat ve Mehtap aralarındaki sorunları aşıp tekrar bir araya gelebilecekler mi? Yoksa tutkulu aşk maziye mi gömülecek?

Haberin Devamı

Semih ve Melis arasında neler oluyor. Semih'in Nur'dan ayrılmasını fırsat bilen Melis, hemen yakınlaşma çalışmalarına başladı. Ancak, Semih'ten beklediği karşılığı bulamadı. Semih, her fırsatta Melis'le bir şey yaşamayacağını söylüyordu. Ama, her an dengeler değişebilir ve yeni bir aşk doğabilir. Programın bugünkü bölümümde damat adaylarından Emre: “Nur'un gözlerindeki o sevgi var ya bize gösterdiği onun aynısı Melis'te de var haberin olsun.” diyor. Melis ile görüşen Semih: “Ne hissediyorsun bana söyle ben de sana cevabını vereyim yani Melis” diyor. Bakalım, Melis Semih'in kalbini kazanabilecek mi? Semih, Melis'in hislerine karşılık verecek mi? Bu soruların hepsini Kısmetse Olur'un bugün yayınlanacak olan bölümünde öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!