Kışkırtıcı pozlar

Güncelleme Tarihi:

Kışkırtıcı pozlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2010 09:18

Haberin Devamı

  

2010 ABD Açık Tenis Turnuvası’nda heyecan devam ediyor. Turnuvaya Hollywood’un ünlü isimleri de büyük ilgi gösteriyor.

Sporseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği 2010 ABD Açık Tenis Turnuvası, New York’taki USTA Billie Jean King Ulusal Tenis Merkezi Kortları’nda gerçekleşiyor. 12 Eylül’de sona erecek turnuvadaki maçları Hollywood’un ünlü isimleri de kaçırmıyor. Geçtiğimiz gün başarılı tenisçiler; Roger Federer ve Jurgen Melzer arasında oynanan maçı izleyenler arasında Cameron Diaz, Ashlee Simpson, Pete Wentz, Gwen Stefani ve Gavin Rossdale gibi ünlü isimler de vardı.

Ayakkabı tasarlayacak
Heidi Klum, New Balance adlı ayakkabı markasıyla işbirliği yaptı. Ünlü model, marka için “Heidi Klum for New Balance” (New Balance için Heidi Klum) adlı bir seri tasarlayacak. 37 yaşındaki Klum’un imzasını taşıyacak ayakkabılar yakında Amazon adlı alışveriş sayfasında satılacak.

Haberin Devamı

Kız kıza samimi dans
Yeni filmi “Lol: Laughing Out Loud”ın çekimleri için Paris’te bulunan Miley Cyrus, çekimlerden arta kalan zamanda eğlenmeyi de ihmal etmiyor. Genç oyuncu geçtiğimiz gün Paris’teki VIP Room adlı gece kulübünde dans ederken görüntülendi. Kısa bir süre önce sevgilisi Liam Hemsworth’den ayrılan Cyrus, bir kız arkadaşıyla samimi bir şekilde dans edince dikkatleri üzerine topladı.

Kışkırtıcı pozlar
GQ dergisinin Amerika edisyonu eylül sayısında Olivia Munn’ı objektif karşısına geçirdi. 30 yaşındaki Amerikalı oyuncu, dergi için ‘kışkırtıcı’ pozlar verdi.

Hem iş hem tatil
“Battleship” adlı yeni filminin çekimleri için Hawaii’de bulunan Rihanna, çekimlerden fırsat buldukça tatil de yapıyor. Geçtiğimiz gün set sonrası Honolulu sahillerinde denize girerken görüntülenen 22 yaşındaki şarkıcının keyfi yerindeydi.

Annesini destekledi
Bir süredir birlikte olduğu işadamı Sam Cooper’dan bebek bekleyen Lily Allen, büyüyen karnıyla geçtiğimiz gün “Tamara Drewe” adlı filmin ıngiltere’de düzenlenen galasına katıldı. Karnı burnunda şarkıcı filmin yapımcılığını yapan annesi Alison Owen’ı desteklemek için geldiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!