Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2005 01:57

Tüm çocuklara lolipop hediye

Self servis ayakkabı marketi Flo, 23 Nisan günü, alışveriş yapsın yapmasın tüm çocuklara kırmızı kalpli lolipop şekerler dağıtacak. Flo’da çocuklar için Disney, Sindy, Action Man, Spider Man, Polaris Kids ve Kinetix Kids gibi pek çok markaya ait ürünü bulabilirsiniz.

Bayramlık indirim

Desa mağazalarında satılan Samsonite’ın, tamamen çocuklara hitap eden Sammies okul setleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, %20 indirimli olarak satışa sunuluyor. Kaplumbağa, Uğurböceği ve Zürafa olmak üzere üç farklı tasarım grubu altında sunulan çantalar çok sevimli.

Çay için form tutun

Arifoğlu, Form bitkisel çayını yeniledi. 20 poşetlik ambalajlarda satılan ürünün bir bardağı 3 kalori içeriyor. Rahatlatıcı ve canlandırıcı bir etkisi var. İçinde 16 ayrı bitki bulunuyor. Günde 2-3 kez içebilirsiniz.

Yoğun kıvamlı dondurma

Algida’nın bu yaza özel ürettiği Max Frigola, farklı şekli, yoğun kıvamı ve çikolatalı fındıklı tadıyla dikkati çekiyor. Dondurmanın üzerinde çikolata kaplaması var. Tek çeşidi bulunan ürünün fiyatı 1 YTL.

Düz bir karın için

Biotherm’in yeni ürünü Abdo-Choc, karın bölgesindeki yağları yakarak, yeniden yağ depolanmasını engelliyor. İncelme sürecini hızlandırırken, sıkılık ve esneklik sağlıyor. 150 ml.’lik ambalajlarda satılan ürünün fiyatı 75 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!