Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2005 00:35

Sportmen çocuklara

Lotto’da, çocuklar için performans sporlarından günlük giyime kadar geniş bir yelpazede giysi ve aksesuvar bulabilirsiniz. Turuncu, kırmızı, mavi ve beyaz tonların hakim olduğu çocuk koleksiyonunda koton eşofmanlar 56- 82, sweatshirtler 23- 54, kaz tüyü kabanlar 83-108 YTL.

Bu takılar sadece bebekler için

Goldaş tarafından üretilen Silver D’Sign, çocuklar için yeni bir gümüş takı koleksiyonu hazırlamış. Adı Baby D’Sign. Takılarda hayvan figürleri, çocukların ilgisini çekecek desen ve renkler kullanılmış. Fiyatları 15-23 YTL arasında.

Bayramlık indirim

Seven Hill Kids, hareketli erkek çocukları için üst üste giyilebilen ve dağınık bir görüntü veren tasarımlar sunuyor. Süslü kız çocuklarına renkli ve şık giysiler var. Paltodan gömleğe, pantolondan jean ve kazaklara kadar pek çok ürün bulabilirsiniz. Üstelik bu aralar yüzde 50 bayram indirimi de var.

Yeni bir kutu oyun

10 yaş ve üzerindeki herkesin oynayabileceği Pictomania’nın yaratıcısı bir Türk. Beş farklı yönünüzü keşfedebileceğiniz bir resimleme oyunu olan Pictomania, size hayal gücünüzü, el becerinizi, hissedebilme gücünüzü, tanımlama yeteneğinizi ve pratik zekanızı kullanma fırsatı sunuyor. Klasik oyunlardan sıkılanlar ve birlikte eğlenmenin yeni bir yolunu arayanlar için bir alternatif olarak piyasaya sunulan Pictomania, eğlenceli ve sıkılmadan defalarca oynanabilen bir oyun. Fiyatı 29.90 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!