Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm özeti (20 Kasım)

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kırmızı Oda son bölüm özeti (20 Kasım)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2020 05:04

Kırmızı Oda son bölümü sonrası 13. yeni bölüm fragmanına gözler çevrildi. Cuma akşamları ekranlara gelen Kırmızı Oda'nın 20 Kasım tarihli son bölümüne Doktor Piraye'nin danışanı olarak gelen Hediye'nin ailesiyle ilgili öğrendikleri sonrası hayatının tepe taklak olması ekranlara yansıdı. Alya'nın evine Doktor Hanım'ın gitmesi ve Alya'nın değişim kararı alması son bölüme damga vurdu. Peki, Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kırmızı Oda son bölüm özeti ve yeni bölümle ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 12. bölümüyle 20 Kasım Cuma akşamı TV8 ekranlarına geldi. Her hafta cuma akşamları izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda'nın bu haftaki bölümünde Doktor Hanım’la konuşan Aydın'ın söyledikleri merak uyandırdı. Doktor Ayşe’nin Doktor Deniz’e karşı olan hisleri ise son bölümde dikkat çekti. İşte, Kırmızı Oda son bölüm özeti.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selvi (Sema Keçik) İstanbul’daki köşke vardığında Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) kızları ve ablası Saadet’ten (Nazan Diper) gördüğü tepkinin kendisini nasıl yaraladığını Doktor Hanım’a anlatır.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) hasta annesinden (Füsun Demirel) halası bildiği Hikmet (Semra Dinçer) hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye’nin kapısını çalar.

Haberin Devamı

Alya’ya (Melisa Sözen) sürpriz bir ziyaret yapan Doktor Hanım, kasvetli evin içinde Alya’nın yaşamına tanık olur ve Alya hislerini içtenlikle Doktor Hanım’la paylaşır. Aydın, Doktor Hanım’la önemli bir konuda telefon görüşmesi yaparken; Doktor Ayşe’nin Doktor Deniz’e karşı hisleri derinleşir.

‘Kırmızı Oda’nın on ikinci bölümünde kadroya konuk oyuncular olarak Sezin Akbaşoğulları, Füsun Demirel, Nazan Diper ve Semra Dinçer katılıyor.

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

BAKMADAN GEÇME!