Kırgın Çiçekler 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:19

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in son bölümü pazartesi gecesi ekranlara geldi. Peki, Kırgın Çiçekler 39. Bölüm'de neler olacak? Kırgın Çiçekler 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in 39. Bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Kırgın Çiçekler'de bu hafta neler olacak? Kemal ile Mesude boşanıyor mu? Detaylarda...

DİZİNİN KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçekler 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Hiç beklemediği bir anda polisleri kapısında gören Nazan tutuklanır. Annesinin başına gelenlerden etkilenen Defne büyük depresyona girer. Nazan'ın Emine'ye söylediği yalan yüzünden Mesude ölümle yüz yüzedir. Kemal yakalanma korkusuyla panikler. Nazan'ın yakalanmasına sebep olan Eylül ve Serkan'ın arası açılır.

Meral ve Cemre, kötü günler geçiren Defne'nin üstüne giderken Merve ve Aleyna da Defne'ye destek olmaz. Banu, Güney'e babasıyla aralarındaki ilişkiyi anlatır. Kemal'e öfkelenen Mesude boşanma davası açarken annesi olmayan Defne valiziyle yurdun önündedir...

KIRGIN ÇİÇEKLER 39. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!