Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 03:29

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler dün akşamki bölümünde yine İzleyicisine duygu dolu dakikalar yaşattı. Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında merak edilenler…

Haberin Devamı

Yetimhanede büyüyen genç kızların hikayesine odaklanan ve ATV’de ekrana gelen Kırgın Çiçekler, dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. 

32. bölümde şunlar yaşanacak: “Meral’in annesinin gazinoda sahneye çıktığını öğrenen Güney, durumu Defne’ye anlatır. Defne’de Seher’in fotoğrafının basılı olduğu afişi okulda herkese göstererek, durumu tüm arkadaşlarına duyurur. Defne ile kavga eden Songül, Meral’in annesinin gazinoda çalıştığını Güney’in Defne’ye söylediğini öğrenir ve Güney’den ayrılır. Songül tanımadığı kişiler tarafından sokak ortasında yaka paça kaçırılır.”

Kırgın Çiçekler’in yeni bölüm fragmanı her hafta sabırsızlıkla bekleniyor. İşte beklenen Kırgın Çiçekler 32. bölüm fragmanı!

İŞTE KIRGIN ÇİÇEKLER 32. BÖLÜM FRAGMANI:

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her hafta Pazartesi saat 20:00’da ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler 31. bölümde şunlar yaşandı: “Meral yurda geri döner. Kızlar arkadaşlarını avutmak için ellerinden geleni yapar. Feride ve Toprak şüphelenerek Seher’in peşine düşer. Kemal, kimliğini gizleyerek Nazan’a şantaj yapmaya başlar. Defne ile de arası bozulan Nazan çaresiz kalır. Cemre, kendini tehlikeye atarak Gökhan’ın katilinin peşine düşer. Kızlar Cemre’yi içine düştüğü tehlikeli durumdan kurtarmak zorundadır.”

YENİ BÖLÜM 8 ŞUBAT'TA

32. bölüm fragmanı yayınlanan Kırgın Çiçekler’in yeni bölümü 8 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da ATV’de yayınlanacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!