Özge Gürel ekranlara geri döneceğini müjdeledi!

Güncelleme Tarihi:

Özge Gürel ekranlara geri döneceğini müjdeledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 23:00

Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterine hayat veren genç oyuncu Özge Gürel, ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi. Özge Gürel, dizinin bitiminden sonra ekranlardan uzak kaldığını ve artık özlediğini belirtti.

Haberin Devamı

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Öykü ile Ayaz'ın aşkıyla fanları olan, milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitleyen Kiraz Mevsimi dizisinin Öykü'sü Özge Gürel, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.

Kiraz Mevsimi bittikten sonra ekranlara veda eden ve uzak kalan genç oyuncu Özge Gürel, ekranları özlediğini ve yeni projeleri değerlendirdiğini belirtti.

Bu sözleri ile ekranlara geri döneceğinin müjdesini veren güzel oyuncu, habercilerin “Sevgiliniz Serkan Çayoğlu ile tekrardan bir dizi ya da filmde buluşur musunuz?” sorusuna “Olmaz artık herhalde.” diye cevap verdi.

Özge Gürel ekranlara geri döneceğini müjdeledi

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Silivrili'lidir. Lise eğitimini tamamlayana kadar Silivri'de yaşadı. Ardından Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nde okumaya başladı. Ancak, bu eğitimini yarıda bırakarak önce oyunculuk, sonra da oyuncu yönetimi dersleri almaya başladı. Bir çok farklı dizide rol almasının ardından son olarak Kiraz Mevsimi dizisinde baş rol oyunculuğu yaptı.

BAKMADAN GEÇME!