Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk kadrosuna dahil oldu!

Güncelleme Tarihi:

Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk kadrosuna dahil oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 09:58

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın son bölümünde sürpriz bir isim diziye dahil oldu! Kiralık Aşk’a yakışıklı oyuncu Murat Yağcı katıldı. Diziye katılan yeni oyuncu Barış Murat Yağcı, hangi rolü canlandıracak?, Peki; Barış Murat Yağcı Kimdir?, Daha önce hangi yapımlarda yer aldı? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve  Nergis Kumbasar'ın paylaştığı ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlanmaya başlamasının ardından izleyicilerin beğenisini kazanan Kiralık Aşk, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile A/B Sosyo Ekonomik Statü araştırma standardında yüzde 8.36 reyting, yüzde 21,43 izlenme payı alarak reyting rekoru kırmıştı. Gerek birbirinden eğlenceli oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile izleyicileri kendine hayran bırakan dizinin son bölümünde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir isim diziye dahil oldu. Yakışıklı oyuncu Murat Yağcı diziye katıldı. Uzun süren cast çalışmasının ardından 200 kişilik katılımcı arasından seçilen Murat Yağcı, dizide Eymen karakteri olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Neriman (Nergis Kumbasar) kızı Sude’nin (Melisa Şenolsun) Sinan ile (Salih Bademci) birlikte olmasını istememektedir. Bu yüzden aynı Defne’ye (Elçin Sangu) yaptığı gibi kızını kendisine aşık etmek için birini bulur ve kendisine para teklif eder. Böylece ikinci bir “Kiralık Aşk” olayına karışır. Paraya ihtiyacı olan Eymen (Barış Murat Yağcı) bu teklifi hemen kabul eder. 

Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk kadrosuna dahil oldu

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Murat Yağcı, 21 yaşında profesyonel basketbolcudur. Geçirdiği sakatlık nedeniyle basketbola ara veren Yağcı, Best Model yarışmasına katılarak Best Fotomodel seçildi. Yarışma elde ettiği başarı sonrası modellik yapmaya başlayan Yağcı şuan İtalya’da modellik yapmaktadır.

İzmir’li olan Barış Murat Yağcı Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol ile iç içedir. 2003 – 2004 yıllarında Efes Pilsen’de oynayan Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi İthalat İhracat Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. Kocamın Ailesi dizisinde Fatih’in kuzeni olarak rol alan Murat Yağcı, ikinci dizisi olarak Kiralık Aşk’ta ekranlara gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!