Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 08:05

Kiralık Aşk dizisinin 50.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kiralık Aşk hayranları dizinin fragmanı için sosyal medyada Star TV'yi adeta mesaj yağmuruna tuttu. Kiralık Aşk'ta Ömer, Defne'nin sürpriz karşısında çok şaşırmıştı, peki şimdi ne olacak...

Haberin Devamı

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ın 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ın son bölümünde Defne'yi istemeye giden Ömer büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Bu sürpriz Ömer'i pek de memnun etmiyor. Kiralık Aşk son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe

Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.

Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 
KİRALIK AŞK 49.BÖLÜM FRAGMANI!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli. 
Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?

KİRALIK AŞK YAPIM ŞİRKETİNDEN SEVİNDİREN HABER

Kiralık Aşk hayranları bu habere çok sevinecek. Dizinin final yapacağı söylentileri gündeme gelmişti. Yapım şirketi Kiralık Aşk hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE

ELÇİN SANGU'DAN KİRALIK AŞK CEVABI

Sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' karakterine hayat veren Elçin Sangu, instagram'dan yaptığı paylaşım ile 'diziden ayrılıyor' iddiasına yanıt verdi.

Haberin Devamı

'Kiralık Aşk'ın son bölümlerinde Elçin Sangu'nun rol aldığı sahnelerin kısalması sebebiyle güzel oyuncunun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine Ortaks Yapım, 30 yaşındaki oyuncunun sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
Yapım şirketinden gelen yalanlamaya karşın ayrılık iddialarının devam etmesi üzerine bu kez de Elçin Sangu'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU, SETE DÖNDÜ
Dizide 'Koray'ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, sağlığına kavuşup sete geri döndüğü mesajını verdi.

KİRALIK  AŞK'TAN ELÇİN SANGU AÇIKLAMASI

Kiralık Aşk’ın Defne'si Elçin Sangu, dizinin son bölümlerinde bir kaç sahne dışında neredeyse hiç yoktu. Bu durum "Sangu Kiralık Aşk’tan ayrılıyor" iddialarını gündeme getirdi. 
Ancak 30 yaşındaki oyuncunun; dizideki sahnelerinin az olmasının, yaşadığı bir sağlık probleminden kaynaklandığı ortaya çıktı. 
Kiralık Aşk dizinin yapımcı firması Ortaks Yapım, sosyal medya hesabından Elçin Sangu’yla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Açıklamada, “Sevgili oyuncumuz Elçin Sangu, gözüyle ilgili bir rahatsızlık geçirmiştir. En kısa zamanda iyileşmesini temenni eder, Ortaks Yapım olarak geçmiş olsun dileriz” denildi.

Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 50.bölüm fragmanı yayınlandı mı

BAKMADAN GEÇME!