Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 14:39

Cuma akşamları izleyenleri ekranları başına klitleyen ve reyting rakamları ile rakiplerini açık ara geride bırakan Kiralık Aşk’ta 28. bölümde neler olacak? Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk’ın 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk’ın başladığı günden bu yana tüm bölümleri oldukça ses getirdi.

Eski Türk filmi tadında senaryosu ile izleyenlere müthiş bir aşk hikayesini anlatan Kiralık Aşk, izleyenlere hikayeyi esprili bir dille sunuyor.

KİRALIK AŞK 28. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kiralık Aşk’ın 27. Bölümünde Neler Oldu?

Sinan ve Yasemin iki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar verirler ve birlikte çalışmak için kolları sıvarlar. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Ancak bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!

Haberin Devamı

Ömer ve Defne, aralarında geçen her şeyin hırsını işte şimdi çıkarıyor. Hem Defne’nin, hem de Ömer’in atacağı goller var.

Aşıklar arasındaki güç savaşı başlıyor!  Bu savaştan kim galip çıkacak? Yoksa sonuç, yine aşktan yana mı olacak?

Yeni bölümüyle sabırsızlıkla beklenen Kiralık Aşk Cuma akşamı, saat 20:00’de televizyon ekranlarında.

Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında

Elçin Sangu Kimdir?

Çerkez asıllı olan ünlü oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayında

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okudu, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

BAKMADAN GEÇME!