King Kong’un güzeli Bond kızlığına aday

Güncelleme Tarihi:

King Kong’un güzeli Bond kızlığına aday
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

"Mullholland Drive", "The Ring" ve "21 Grams" filmleriyle tanınan Naomi Watts, Peter Jackson’ın yönettiği "King Kong"da başrolü kaparak birçok meslektaşını kıskandırdı. 37 yaşındaki oyuncuya geçtiğimiz günlerde de Bond kızı olması teklif edildi.

37 yaşındaki Naomi Watts, Hollywood’da film çevirebildiği için dünyanın en şanslı oyuncularından biri olduğunu söylüyor. Avustralyalı oyuncu, son yıllarda yıldızı parlayan isimlerin başında geliyor. Ard arda kaliteli yapımlarda oynayan Watts, son olarak Peter Jackson’ın yönettiği "King Kong" filminde Ann Darrow’u canlandırarak birçok meslektaşını kıskandırdı.

Naomi Watts, filmde canlandırdığı Ann Darrow gibi en sıkıntılı anlarında bile gülümseyebildiğini söylüyor ve ekliyor: "Güçlü ve mücadeleden asla vazgeçmeyen bir yapım var. Tıpkı filmde canlandırdığım karakter gibi." Filmdeki rol arkadaşı Adrien Brody’le çok iyi anlaştığını söyleyen yıldız, rolüne hazırlanmak için ilk "King Kong" filmini defalarca seyretmiş. Watts, çekimlerde oldukça zorlanmış. Filmin birçok sahnesinde koşması, zıplaması ve çığlık atması gerekmiş ve büyük bir de kaza atlatmış.

Bu filmle bir kez daha gündeme oturan Naomi Watts’a geçtiğimiz günlerde Bond kızlığı teklif edildi. Oyuncunun Daniel Craig’li "Casino Royale"de Bond kızı olup olup olmayacağı henüz belli değil.

Evlilik yakın

Naomi Watts, oyuncu ve yönetmen Liev Schreiber’le mutlu bir beraberlik yaşıyor. Çiftin yakın çevresi ikilinin geçtiğimiz günlerde nişanlandığını ve çok yakında evleneceğini söylüyor. Bu arada Naomi Watts’ın hamile olduğu da konuşuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!