Yetenekli İngilizlerden başucu şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli İngilizlerden başucu şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 18:05

Yetenekli İngiliz ikili Aquilo, birbirinden güzel şarkılarıyla festivallerin altını üstüne getiriyor. Hazırsanız şimdi sizi bu ikili ile tanıştıracağız!

Haberin Devamı

YEPYENİ BİR SOUND İCAT ETTİLER!

The xx ve London Grammar derken soft, calm electro-pop, indie üçgeni arasında giden yepyeni, bir o kadar da harika bir müzik tarzı çıktı ortaya, henüz tam olarak nasıl adlandırsak bilemiyoruz ama yakında bu tarza da bir isim konulacaktır mutlaka.

Bu tarzın yeni neferiyse her biri başucu şarkısı (adeta gece yatmadan önce yapılmışlar gibi) olan parçalara imza atan İngiliz ikili Tom Higham ve Ben Fletcher! İkili her ne kadar Aquilo ismi ile şarkılarını yayınlıyor olsalar da bireysel olarak da İngiltere müzik piyasasında oldukça ünlüler.

2014 yılında Aquilo ve Human EP’leri ile çıkış yapan grup geçtiğimiz yıl yayınladığı Calling Me EP’si ile festival sahnelerinin kapısını açtı ve Glastonbury Festival gibi dünyanın en büyük festivallerinde sahne aldı. İkili bu yılın başında yayınladığı Midnight EP’si ile pek ses getiremese de yıl ortasında Calling Me tadında işlerle geri döneceğine adımız gibi eminiz!

 

Haberin Devamı

gerekeniyap.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!