Yerli korku filmi 'Cin İstilası' Fransa'da vizyona girecek

Güncelleme Tarihi:

Yerli korku filmi Cin İstilası Fransada vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 09:56

İlk filmi 2014 yılında vizyona giren Ammar: Cin Tarikatı'nın devamı vizyona girmek için gün sayıyor. Özgür Bakar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin ilk posteri görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Daha önce Ammar: Cin Tarikatı, Azazil: Düğüm, Helak: Kayıp Köy ve Deccal gibi yerli korku filmleriyle kamera arkasına geçen Özgür Bakar, yeni bir proje ile tekrar korku severlerin rüyalarına girmeye hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona giren Ammar: Cin Tarikatı, toplamda 23 hafta vizyonda kalarak 120 bin seyirci tarafından izlendi ve devam halkası için çalışmalar başladı.

AMMAR 2: CİN İSTİLASI HAZİRAN'DA VİZYONDA

Ammar film serisinin ikincisi olarak vizyona girmeyi bekleyen film 17 Haziran'da vizyona girecek. Çekim mekanlarına Fransa, Almanya, Belçika ve Hollanda'yı dahil eden Ammar 2: Cin İstilası olağan üstü varlıklara odaklanıyor. Yönetmenliğini tekrardan Özgür Bakar'ın üstlendiği filmin senaryosu Alper Kıvılcım tarafından yazılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Paris Kültür Sanat (PKS) oyuncuları da yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Sami Dündar üstleniyor.

Haberin Devamı

Yerli korku filmi Cin İstilası Fransada vizyona girecek

MONTAJLANMADAN FİLME

Filmin yapımcılığını üstlenen Can Dündar, çekimlerin bir kısmının da Sivas'ta geçeceğini dile getirdi. Ayrıca görüntülerin montajlanmadan filme katılacağını da belirtti. Fransa'nın ünlü kafatası mezarlığının da görüneceği film, Fransa ve Türkiye'de aynı anda 17 Haziran 2016 tarihinde vizyona girecek.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!