Yeni James Bond kim olacak?

Güncelleme Tarihi:

Yeni James Bond kim olacak
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 15, 2016 09:45

James Bond'un yeni serilerinde, kahramanı kimin canlandıracağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

47 yaşındaki ünlü aktör Daniel Craig'in 'Bir daha James Bond'u canlandırmaktansa bileklerimi keserim daha iyi' açıklamasından sonra dedikodu kazanları yeni James Bond'un hangi aktör olacağı konusunda kaynamaya başladı bile. Craig, Spectre'nin çekimlerinde dizini sakatlamış ve ameliyatlık olmuştu. Zorlu çekimler nedeniyle bir daha Bond olmak istemeyen Craig, 'Purity' adında yeni bir diziye başlayacak. 

Yeni James Bond kim olacak
Daniel Craig artık James Bond olmak istemiyor. 

 

Bugüne kadarki 'Casino Royale', 'Quantum of Solace', 'Skyfall' ve 'Spectre' serilerinde rol alan aktör, 'Sizden sonraki Bond kim olacak' sorusuna da 'Hiç umrumda değil, onlara iyi şanslar diliyorum!' demişti. 

Haberin Devamı

FAVORİLER BELLİ OLDU 

Â

Yeni James Bond kim olacak

Tom Hardy listenin favori adayı. 

'Bir sonraki James Bond kim olmalı' anketlerinde favori olan James Bond adayı, 38 yaşındaki Tom Hardy. Amerikalı aktör, son olarak Oscarlı yönetmen Innaritu'nun 'The Revenant' (Diriliş) filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar'a aday gösterildi. 

Yeni James Bond kim olacak

James Norton da listenin ikinci favorisi olarak gösteriliyor. 

 

Listelerde yükselişte olan bir diğer isimse, İngiliz aktör James Norton.  31 yaşındaki aktör, Tolstoy'un ünlü romanından esinlenen ve BBC'de yayınlanan 'War and Peace' (Savaş ve Barış) adlı dizideki rolüyle göz dolduruyor.

Diğer James Bond adayları arasında Damian Lewis, Henry Cavill, Michael Fassbender ve Idris Elba yer alıyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!