Yarışmacılar, yarıştırmacılar...

Güncelleme Tarihi:

Yarışmacılar, yarıştırmacılar...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 12:46

Ekranda sadece senaristlerin kaleminden çıkan hikâyelerini değil, gerçek insanların umulmadık tepkilerini izlemeyi de çok seviyoruz.

Haberin Devamı

YÜZLEŞMELERE SAHNE OLUYOR: BEN BİLMEM EŞİM BİLİR

Programın starı; yarışmacılar. Bu yeni formatta çiftlerin hepsi aynı evde yaşıyor. Konu, eş bulmak olmayınca insanın kendini iyi biri olarak gösterme çabası da aradan çıkmış, sadede yani kıyasıya mücadeleye gelinmiş. Çiftlerin başka çiftleri yenmeye çalışırken birbirlerini yemelerini izlemek de cabası... Gündüz programının sunucusu Şule Zeybek’in tam 12’den vuran soruları günlük hayatta binbir dalavereyle kaçılan yüzleşmelere sahne oluyor. Ekrandaki programların en sahici olanı.

(Kanal D, hafta içi her gün 15.45, ayrıca cuma 20.00)

 

MEHMET ALİ ERBİL VE CİNSELLİK GÖNDERMELERİ: ÇARKIFELEK

Yarışmacılar, yarıştırmacılar...


Bir yarışmacıya yüreğinin en derininden üzülürken anında kafasını çevirip başka bir yarışmacıyla göbek atmaya başlaması kadar doğal bir şey yok Mehmet Ali Erbil için. Ağarmış saçları, dolgunlaşmış yüzü, artık belli olan makyajına rağmen programı izlenir kılan tek unsur hâlâ kendisi ve yapmadan duramadığı cinsellik göndermelerini anında etkisizleştiren zekâsı.

(Show Tv, cumartesi, pazar, 20.00)

Haberin Devamı

MÜZİKTEN BAŞKA HER ŞEY... RİSİNG STAR TÜRKİYE

Yarışmacılar, yarıştırmacılar...


Yarışmacıların dramları, Yılmaz Morgül’ün gözlükleri, hıçkırıkları, Sandal ailesinin ‘tatlılığı’, Öykü Serter’in pozitifliği... Müzikten başka her şeyi konuşulan müzik yarışması.

(tv8, pazartesi, salı, 20.00)

İKTİDARIN KİMDE OLDUĞUNU HATIRLATIYOR: VAR MISINIZ, YOK MUSUNUZ

Yarışmacılar, yarıştırmacılar...


İlker Ayrık; tipiyle, ekrandaki davranışlarıyla yarıştırdığı insanlardan biri gibi. Ama sadece ‘gibi’. Çünkü iktidarın kimde olduğunu kimseyi rahatsız etmeden hatırlatmaktan geri durmuyor. Eski programlarındaki hallerine kıyasla daha ağırbaşlı bir görüntüsü var. Bu da programı biraz durgunlaştırıyor galiba.

(Star, cumartesi, pazar, 20.00)

Haberin Devamı

** Daha ilk bölümüyle yılın en iyi dizisi ilan edilen ‘The Night Of’ sekiz bölümde bitecek. Pakistan asıllı Amerikalı bir öğrenci, beklenmedik bir anda kendini korkunç bir cinayetin zanlısı olarak buluyor. Kim yaptı, nasıl yaptıdan çok adalet sistemini enine boyuna didikleyen dizi, Tony Soprano rolüyle ölümsüzleşen James Gandolfini’nin ömrü vefa etmediği için bitiremediği son projesi. Pazar 14.00’te ilk bölüm tekrarı var. (Dizimax Vice, salı, 22.00)

Film: Rüzgarın Hatıraları (MovieSmart Türk, cumartesi, 21.30)
Yemek: Gastronomi Maceraları (Ayhan Sicimoğlu) (Turkmax Gurme, cumartesi, 13.40)
Müzik: Balkan Konserleri (TRT Müzik, pazar, 20.00)
Macera: No Limits (İdris Elba ile zorlu sürüş teknikleri) (TLC, çarşamba, 21.30)
Dizi: Mr. Robot (yeni sezon) (Dizimax Vice, perşembe, 22.00)

Haberin Devamı

** Düzeltme: Geçenhafta bahsettiğim TRT 1 dizisi ‘Yüz Yıllık Mühür Çanakkale’ 15 bölümlük bir dizi olacak, üç değil. Kısa devre için özür dilerim.

 

 

BAKMADAN GEÇME!