War Dogs filminin fragmanı ve posteri!

Güncelleme Tarihi:

War Dogs filminin fragmanı ve posteri
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 21:15

İlk fragmanı yayınlanan War Dogs filminin yönetmen koltuğun tüm dünyada beğeni ile izlenen Hangover serinin yönetmeni Todd Phillips otururken başrolünde Johan Hill ve Miles Teler oturuyor. Film Amerika’nın Afganistan müdahalesi sırasında yaşanan gerçek bir hikâyeyi Amerikan komedisine yakın bir tarzda ele alıyor.

Haberin Devamı

2007 yılında Amerika’nın Afganistan birliklerinin silahlandırması karşılığında 20’li yaşlarında iki gence 300 Milyon dolarlık bir anlaşma imzalamasını konu alan filmden ilk fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

 

Warner Bros. Pictures'ın yapımını üstlendiği film gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır.

War Dogs fragmanı

 

Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.

Haberin Devamı

War Dogs filminin fragmanı ve posteri

 

Kadrosunda Ana de Armas ve Oscar adayı Bradley Cooper'ı da barındıran filmin senaryosu Stephen Chin ile Todd Phillips & Jason Smilovic tarafından yazılırken, filmin yönetmen koltuğunda da Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni Todd Phillips oturuyor. Rolling Stone'daki Guy Lawson imzalı “Arms and the Dudes,” makalesine dayanan film Amerika'da 19 Ağustos'ta vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!