Ünlü film Animal Kingdom dizi oldu!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü film Animal Kingdom dizi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 10:27

David Michold'un senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği, 2010 yılının en çok beğeni toplayan filmlerinden Animal Kingdom televizyona uyarlanan film kervanına katılıyor. John Wells'in pilot bölümünü yöneteceği dizinin yaz döneminde ekranlara gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

2010 senesinin senaryosu, müzikleri, oyuncu performanslarıyla öne çıkan suç filmi, başka bir deyişle David Michold'un beyaz perdede popüleritesini arttıran film Animal Kingdom dizi oluyor. Film, hem izleyici hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almış, aynı zamanda Jacki Weaver'ın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında ilk Oscar adaylığını kazanmasına da vesile olmuştu.

Ünlü film Animal Kingdom dizi oldu

ANIMAL KİNGDOM DİZİSİ YOLDA

2015 yılında yapım çalışmalarına başlayan yeni televizyon uyarlamasının çekimleri de tamamlandı. Dizinin pilot bölümünün senaryosu Jonathan Lisco tarafından kaleme alındı. Son dönemde yapımcıların eskiyi diriltme çalışmaları kervanına katılan Animal Kingdom dizisinin başrollerinde; Ellen Barkin ve Scott Speedman ikilisi yer alıyor. Pilot bölümün yönetmenliğini ise John Wells üstleniyor.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

ANIMAL KINGDOM DİZİSİNİN İLK FRAGMANI

Bu yaz döneminde TNT ekranlarında yayınlanması beklenen Animal Kingdom dizisinin ilk fragmanı servis edildi. Animal Kingdom filmi konusunu  80'li yıllarda Melbourne'de yaşayan ünlü suç ailesi Pettingill Family oluşturuyor. Oğlunu korumak için ailesinden uzak duran bir annenin uyuşturucu yüzünden ölmesi ve evsiz kalan oğlunun büyük annesi ile birlikte yaşamaya başlaması sonucu ortaya çıkan olayları anlatıyordu. Dizi versiyonunun ise filmin bire bir kopyası mı, yoksa özgün bir tarzda ele alınarak yansıtılmış bir proje mi olduğu merak ediliyor.

 

sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!