Türkiye'de en çok klipte oynayan erkek model

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede en çok klipte oynayan erkek model
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 11:36

14 farklı ünlünün klibinde oynadı ve kendi klibini çekti.

Haberin Devamı

Texas doğumlu Kaan Alkan, tarzı, değişik yüz hatları, kışkırtıcı bakışları, tripleri, oyunculuğu ve tüm yakışıklılığla kliplerin aranan yüzü ve modelliği dışında ayrıca ses sanatçısı.

Konservatuar ve Amerika' ya dayanan eğitim kökenli bir müzik geçmişiyle asıl dalı müzik olan Kaan, Türkiye'de olduğu gibi Yurtdışında da güzel başarılar yakalayarak (Calvin Klein, 212, Versace, D&G) gibi birçok dünya markasının kataloglarında, defilelerinde çalıştı ve Türkiye'de en fazla video klipde oynayan erkek model...

SIRA KENDİ KLİBİMDE

Şimdiye kadar 14 farklı ünlünün klibinde oynadı ve sonrasında kendi albümüne ait olan video klibi "Dans Et" i çekti! Klipte söylemek yerine ise oynamayı tercih etti. Çünkü bundan önce14 klipte oynadı. Sloganı ise "Sıra kendi klibimde" oldu. Klip müzik kanalları ve tüm internet portlarında yayında!

Haberin Devamı

Ünlüler farklı tarzından dolayı Kaan'ı tercih ediyorlar. Özellikle açık sahnelerde... Kaan kaliteli ve sağlam adımlar atarken, biz daha onu çok göreceğiz gibi geliyor.

İşte şimdiye kadar kliplerinde yer aldığı isimlerden bazıları; Gökhan Özen, İrem Derici, Şebnem Ferah, Tuğba Altıntop, Ömür Gedik, İlyas Yalçıntaş, Ravi İncigöz, Aleyna Dalveren ve birçok yeni isimler...

Türkiyede en çok klipte oynayan erkek model

Sinefil'e slogan bul, biletleri kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!