Toz Bezi filmi 15 Nisan'da gösterime girecek - izle

Güncelleme Tarihi:

Toz Bezi filmi 15 Nisanda gösterime girecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 17:00

Ahu Öztürk tarafından yazılıp, yönetilen filmde geçi derdinde olan, zor hayatlara sahip iki kadının hikayesi yansıtılıyor. Baş rollerin Asiye Dinçsoy ve Nazan Kesal’ın yer aldığı film 15 Nisan tarihinde gösterime girecek. İşte; Toz Bezi fragmanı izle

Haberin Devamı

İstanbul’ un farklı hayatların birini yaşayan iki kadın, geçimlerini sağlamak için gündelikçi olarak çalışan iki arkadaştır. Nesrin kocası tarafından terkedilmişken bunun nedenini sorgular ve bir yandan da çocuğuyla birlikte hayata tutunmaya çalışır.

 

Nesrin’in ise tek hayali temizliğe gittiği yerlerden bir  ev sahibi olabilmektir. Zor hayatlarının kaleme alındığı film farklı yaşamların var olduğunu bize hatırlatmaya çalışıyor. Kadrosunda Asiye Dinçsoy, Nazan Kesal, Mehmet Özgür, Didem İnselel, Serra Yılmaz gibi isimleri bulunduran yapım 15 Nisan 2016 tarihinde seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Toz Bezi filminin fragmanı

Toz Bezi, İstanbul'un farklı kutupları arasında hayatı anlamaya çalışıp kendilerine yeni yollar çizmeye çalışan iki kadının hikayesini ele alıyor. İstanbul'da yaşayan Nesrin ve Hatun gündelikçi olarak çalışan iki yakın arkadaştır. Hatun'un tek hayali çalışmaya gittiği semtlerden birinde ev almak iken küçük kızıyla birlikte yaşayan Nesrin kocasının neden evi terk ettiğini anlamlandırmaya çalışır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!