The Shining'in devamı yolda

Güncelleme Tarihi:

The Shiningin devamı yolda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 10:19

Romanlarından uyarlanan 100'e yakın dizi ve filmi olan Stephen King'in çok satan romanlarından biri Doctor Sleep sinemaya uyarlanıyor. 1980 yılında izleyiciyle buluşan The Shining'in devam romanı olma özelliğini taşıyor.

Haberin Devamı

William Shakespeare'den sonra romanları en çok sinemaya uyarlanan yazar olan Stephen King'in çok satan romanı The Shining, 1980 yılında beyaz perdeye aktarılan The Shining çok geçmeden kült film mertebesine ulaştı. Romanın mükemmeliyetine Stanley Kubrick ve Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd gibi isimler eklenince sinema tarihine damga vuran bir yapım ortaya çıktı. The Shining romanının izleyiciyle buluşmasından sonra asıl merak edilen hikayenin devamının gelip gelmeyeceğiydi.

The Shiningin devamı yolda

WARNER BROS. DOCTOR SLEEP'İ MÜJDELEDİ

The Shining'in roman ve filmi, Jack Torrance ve ailesinin Rocky Dağları yakınlarındaki hayaletli Overlook Hotel'e kış mevsiminde otelle ilgilenmek için gitmelerine odaklanıyordu. Oteldeki esrarengiz güçler Jack Torrance'i etkisi altına alırken, eşi Wendy ve oğlu Danny için korkutucu anlar yaşanıyordu. The Shining'in devam kitabı ve çekilmesi konuşulan "Doctor Sleep" filmi Overlook Hotel'de yaşananların birkaç sene sonrasına odaklanacak. Hikayenin baş kahramanı ise Jack'in oğlu Danny olacak.

Haberin Devamı

The Shiningin devamı yolda

FİLM AKIVA GOLDSMAN TARAFINDAN UYARLANACAK

Stephen King'in çok satan romanı The Shining'in yıllar sonrasında gelen devam romanı hakkında söylentiler ortaya çıkmış ancak gerekli somut adımlar atılmadığından proje askıya alınmıştı. Bu kez müjde Warner Bros.'tan geldi. The Shining'in devam filmi Doctor Sleep; Ben Efsaneyim (I am Legend), Constantine, Son Kalan (Lone Survivor) gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Akiva Goldsman tarafından sinemaya uyarlanacak. Goldsman, devam filmi için çalışmaya başlamadan önce Stephen King'in bir başka romanı Kara Kule (The Dark Tower)'nin uyarlamasını tamamlayacak.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!