Sungurlar'ın yeni bölümünde bir ayrılık daha mı yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Sungurların yeni bölümünde bir ayrılık daha mı yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 16:33

Sungurlar, Havin’le Naza’yı kurtarmak Suriye’deki kampa bir daha giderler. Meydana gelen çatışmada Sungurlar, Havin’e ulaşırlar fakat Naza’nın, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasını engelleyemezler. Peki Naza da mı Sungurlar'dan ayrılacak?

Haberin Devamı

Sungurların geçtiğimiz cumartesi ekrana gelen son bölümünden sonra seyirciler acaba "Yaprak dökümü" devam mı edecek diye düşünmeden kendilerini alamadılar. Naza, Serdar Komutan'a telsiz ile etrafının sarılı olduğunu ve gitmesini söyledi. Serdar Komutan Naza'yı dinledi ve ekibin yanına gitti. Ekip ise, Naza'nın onları sattığını düşünüyordu. Dizinin son bölümünde Naza karakteri bacaklarına aldığı ölümcül balyoz darbelerinden kurtulabilecek mi, yoksa yapılan işkenceye daha fazla dayanamayıp diziden ayrılacak mı? Aslı'nın vedasından sonra Naza'nın da mı diziden ayrılacağı merak konusu oldu.

SUNGURLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı) Bora Karakul (Doktor) Merve Anlağan (Meryem) Mehmet Küçük (Ferman) Onur Emre Teber (Fedai) Yıldız Güngör (Gülsüm) Emre Taşkıran (Yusuf) Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal) Aydın Koç (Şahmar) Yılmaz Şerif (Ahmet)

Haberin Devamı

Dizide Naza karakterini canlandıran Dilara Büyükbayraktar 23 Ekim 1989 İzmir doğumlu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Büyükbayraktar, İzmir’de bir süre özel tiyatrolarda boy gösterdi. Yeraltılı ve Evlilikte Uzatmalar gibi oyunlarda rol alan oyuncu, Sungurlar dizisinde Naza karakteriyle üne kavuştu.

Sungurların yeni bölümünde bir ayrılık daha mı yaşanacak

SUNGURLAR 3. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!