Star Wars yıldızı Lara Croft olabilir

Güncelleme Tarihi:

Star Wars yıldızı Lara Croft olabilir
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:08

Star Wars: The Force Awakens filminde canlandırdığı Rey karakteriyle başarılı bir işe imza atan ve önemli bir hayran kitlesi elde eden Daisy Ridley, oyun uyarlaması ile Tomb Raider'da yer alabilir. Ridley, 2017'de vizona girmesi beklenen filmde Lara Croft'u canlandırabilir.

Haberin Devamı

Oyun tutkunlarının yakından tanıdığı Altair (Assassin's Cred), Ajan 47 (Hitman), Kratos (God of War), Gordon Freeman (Half Life) gibi karakterlerin yanına Lara Croft (Tomb Raider)'u da eklememek olmaz. Popüler oyun karakterleri arasında yer alan Lara Croft, Angelina Jolie'nin başrol oynadığı 2001 yapımı filmle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Son filmi 2003 senesinde sinemalarda yer alan Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı olan filmin devamı çekilmemişti. Şimdi ise yeni uyarlama filmi için çalışmalar sürdürülüyor.

Star Wars yıldızı Lara Croft olabilir

STAR WARS OYUNCUSU LARA CROFT'U CANLANDIRABİLİR

Daha önce televizyon dünyasında yaptığı işlerle ön plana çıkan Daisy Ridley, geçtiğimiz yıl vizyona giren Star Wars: The Force Awakens ile adını milyonlara duyurmuş önemli bir hayran kitlesi elde etmişti. Gelecek Star Wars filminde de yer alacak olan Ridley, yeni Tomb Raider filminde Lara Croft'u canlandırması düşünülen isimler arasında ilk sırada yer alıyor. Ancak oyuncuyla ilgili resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Haberin Devamı

Star Wars yıldızı Lara Croft olabilir

SENARYO PAMUK PRENSES VE AVCI SENARİSTİNDEN

2017'de vizyona girmesi planlanan filmin senaryosu  Pamuk Prenses ve Avcı, Ninja Kaplumbağalar ve Uyumsuz filmleriyle adından söz ettiren Evan Daugherty'e emanet edildi. Filmin yönetmen koltuğunda ise daha önce kadın yönetmenin geçeceği konuşulmuş ancak Norveçli yönetmen Roar Uthaug ile anlaşılmıştı. Yönetmen, film için; "Lara Croft'un gerçek bir insan gibi hissetmesi beyaz perdeye asıl yansıtmak istediğimiz şey. Filmi izleyenlerin Lara'yla özdeşlik kurmasını istiyoruz. Seriye biraz Norveçli duyarlılığını getirmeyi umuyorum" açıklamasını yapmıştı.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!