Snoop Dogg, Transilvanya’nın o köyünü şöhret yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Snoop Dogg, Transilvanya’nın o köyünü şöhret yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 18:01

Rap yıldızı Snoop Dogg'un hatalı instagram paylaşımı Transilvanya’nın küçük bir köyünü şöhrete kavuşturdu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Snoop Dogg, Instagram hesabından bir selfie yayınladı. Bulunduğu konumu Kolombiya'nın başkenti Bogota yerine yanlışlıkla Transilvanya'nın küçük bir köyü olan 2000 nüfuslu Bogata olarak işaretledi.

Ünlü rapçinin binlerce takipçisi bir anda Bogata turizm sitelerine akın etti. Kolombiya'nın başkenti Bogota ile  Romanya'nın Bogata köyü arasında bulunan yaklaşık 10,245 km'lik farkı 44 yaşındaki rapçinin bazı hayranları fark etti.

Gerçek adı Calvin Broadus Jr olan şarkıcı, Romanyalı hayranlarının da gönlünü almak için Twitter'dan #visitbogata etiketiyle bir selfie daha paylaştı.

Snoop Dogg kimdir

Snoop Dogg kimdir?

Bilinen sahne ismi ile Snoop Dogg ya da Calvin Cordozar Broadus, 20 Ekim 1971 yılında dünyaya geldi. Grammy Ödülü'ne aday gösterilmiş Amerikalı bir rap müzik sanatçısı, albüm yapımcısı ve oyuncudur. Snoop Dogg, Batı Yakası hip-hop müziği icra eden bir MC ve Dr. Dre'nin keşfettiği isimlerden biri olarak tanınmaktadır. 1992 yılında müzik kariyerine başlayan Snoop Dogg; Dr. Dre'nin ilk stüdyo albümü The Chronic'teki birkaç şarkıda Dre'ye eşlik etti. Snoop'un solo albümü Doggystyle, 1993 yılında Death Row Records etiketiyle yayımlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!