Sinema tarihinin en rahatsız edici filmlerinden: Ölümcül Oyun

Güncelleme Tarihi:

Sinema tarihinin en rahatsız edici filmlerinden: Ölümcül Oyun
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:50

Ülkemizde vizyona girmeye hazırlanan Goodnight Mommy'nin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı. Film, ikizler Lukas ve Elias'ın annelerinin ameliyatından sonraki korku dolu anlara odaklanıyor. Ölümcül Oyun, 8 Nisan'da sinemalarda.

Haberin Devamı

Canavar Tohumu (The Bad Seed), Children of the Corn ve Kehanet (The Omen) gibi filmlerde dehşetin kaynağı çocuklardı,ancak bu kez korku şefkat dolu annenin kollarından geliyor. Bir çok film festivalinde izleyiciyle buluşan Goodnight Mommy ülkemiz sinema salonlarında gösterime girmeye hazırlanıyor. Fragmanıyla korku dozunun ne denli olduğunu gösteren filmin Türkçe altyazılı versiyonu yayınlandı.

Haberin Devamı

ÖLÜMCÜL OYUN 8 NİSAN'DA SİNEMALARDA

Yabancı Dilde En İyi Film kategorisi seçmelerinde son dokuza kalan Goodnight Mommy'nin yönetmen koltuğunda Veronika Franz ve Severin Fiala oturuyor. Aynı ikili filmin senaryosuna da imza atarken oyuncu kadrosunda Lukas Schwarz, Elias Schwarz, Susanne Wuest gibi isimler yer alıyor.

Sinema tarihinin en rahatsız edici filmlerinden: Ölümcül Oyun

LUKAS VE ELİAS'IN KORKU DOLU HİKAYESİ

Ülkemiz sinema salonlarında Ölümcül Oyun ismiyle vizyona girecek olan Goodnight Mommy, 9 yaşındaki ikizler Lukas ve Elias'ın hikayesini perdeye taşıyor. Ameliyat için bir süre çocuklarından ayrı kalan Mutter (Susanne Wuest) eve yüzü bandajlı bir şekilde döner. Lukas ve Elias eve dönen annelerinin gerçek anneleri olup olmadığından şüphe duymaya başlar. Ancak evleri kasabadan uzakta, ormanlık bir alanda olduğundundan onlara yardım edecek kimse yoktur. Annelerinin garip davranışlarından korkan çocuklar bu kadının anneleri olmadığına inanmaya başlarlar.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!